Resort Waterrijk Oesterdam
4 x leuke steden te bezoeken

4 x leuke steden te bezoeken tijdens uw vakantie in Zeeland

Dé steden in Zeeland die u bezocht moet hebben tijdens uw vakantie

Oesterdam Resort is gelegen aan de Oesterdam in Tholen. Bent u op zoek naar een toffe vakantie met leuke steden in de buurt? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres! Ons vakantiepark is gelegen nabij vier geweldige steden. Verblijf tijdens uw vakantie in één van onze luxe villa's of in onze prachtige suites! In deze blog vertellen we u meer over de vier leuke steden die u moet bezoeken tijdens uw verblijf bij Oesterdam Resort.

De diamantstad Antwerpen

Antwerpen is een geweldige stad die u absoluut moet hebben bezocht tijdens uw verblijf op ons vakantiepark in Zeeland. De bruisende stad ligt op 35 minuten rijden vanaf Oesterdam Resort. Als u van shoppen houdt voelt u zich in deze stad helemaal thuis. Antwerpen bestaat namelijk uit vele winkels, zowel grote ketens als kleinere lokale winkels. Een bezoek aan de diamantwijk mag absoluut niet ontbreken. Er bevinden zich hier diverse diamantwinkeltjes waar kopers over de hele wereld samenkomen om diamanten, goud en sieraden te kopen. Naast shoppen kunt u ook een bezoekje brengen aan één van de oudste dierentuinen ter wereld. Na een dag te hebben geshopt of in de dierentuin gelopen te hebben kunt u heerlijk eten en drinken in één van de vele restaurantjes.

Antwerpen

De historische stad Bergen op Zoom

Als u een echte cultuursnuiver, natuurliefhebber en shopaholic bent is Bergen op Zoom de perfecte stad voor u. De stad heeft een rijke geschiedenis en een levendige cultuur. Het oudste monument is de Lievevrouwenpoort, ook wel de Gevangenpoort. Daarnaast zijn er veel prachtige natuurgebieden te vinden. Perfect om mooie wandelingen en fietstochten te maken. Bergen op Zoom kent ook vele leuke winkels en boetiekjes. Kortom, u zal zich zeker niet vervelen tijdens uw bezoek aan deze toffe stad.

Bergen op Zoom

De havenstad Rotterdam

Rotterdam is een moderne stad en is ook wel bekend als de havenstad van Nederland. Mooie bezienswaardigeheden, leuke winkels, attracties en monumenten: u vindt het er allemaal. De Koopgoot is de meest geliefde winkelstraat van de stad en echte winkelliefhebbers zullen hier gaan genieten. Ook als u van architectuur en bijzondere gebouwen houdt bent u in Rotterdam zeker aan het juiste adres. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de hoge Euromast of aan de prachtige Markthal. Ook in Rotterdam kunt u een dierentuin bezoeken, namelijk dierentuin Blijdorp. Er zijn dieren te vinden van diverse werelddelen. Een echte wereldreis in maar één dag! Rotterdam is vanaf uw vakantiehuisje bij Oesterdam Resort goed te bereiken. Wanneer brengt u een bezoekje aan de havenstad Rotterdam

Rotterdam

Het mossel- en oesterdorp Yerseke

Yerseke is het dorpje dat op een steenworp afstand van Oesterdam Resort ligt. Het dorpje ligt aan de Oosterschelde en staat bekend om zijn mossel- en oestercultuur. Om deze reden is het een leuk uitstapje met het gezin om meer te weten te komen over de historie en cultuur van Yerseke. Er vinden rondleidingen plaats die over de oesterputten gaan en hier kunt u mee varen in één van de mosselboten. Hoe leuk is dat! Wist u dat het Oosterscheldemuseum zich bevindt in Yerseke? Hier komt u alles te weten over de oesterkweek, mossel-, kreeften- en kokkelvisserij. Na een toffe rondleiding kunt u natuurlijk heerlijk verse mosselen en oesters proeven. Houdt u van de natuur? U kunt in Yerseke ook leuke wandel- en fietstochten maken door de natuur!

Yerseke

Uw verblijf bij Oesterdam Resort in Zeeland

Na een dag leuke steden bezoeken is het fijn om helemaal tot rust te komen in een luxe vakantievilla. De villa's van Oesterdam bieden zelfs plek aan maximaal 16 personen. Genoeg plek voor de hele familie in één villa! Door de vele badkamers en de ruim opgezette villa's heeft iedereen toch privacy. Bij mooi weer kunt u met uw gezelschap heerlijk genieten van een hapje en een drankje in de grote tuin met tuinset. Op zoek naar extra luxe? Boek dan een villa met sauna, bruisbad of sunshower. Kortom, bij Oesterdam Resort kunt u uw innerlijke batterij helemaal opladen. Wanneer zien we u bij Oesterdam Resort?

 

Lees hier ook onze andere blogs ⤵