1. Resort aan het Zoommeer
  2. Groot aantal villa's met privé aanlegsteiger
  3. Veel watersportmogelijkheden

Vakantiepark aan het water in Zeeland

Wie op zoek is naar rust, ontspanning, luxe en comfort is bij resort Oesterdam aan het juiste adres. Op het vakantiepark aan het water in Tholen, op het gelijknamige Zeeuwse eiland nabij Bergen op Zoom, kunt u verblijven in diverse luxe watervilla’s die zijn ontworpen door Piet Boon. De exclusieve villa’s voor 4 tot wel 16 personen bieden u al het comfort dat u zich maar kunt wensen. De meeste woningen beschikken over een eigen aanlegsteiger. Breng uw eigen boot mee of huur er een op het resort en ontdek het mooie Zoommeer. De boot legt u gemakkelijk aan bij de aanlegsteiger van uw vakantiehuis aan het water of bij jachthaven Marina Oesterdam.

U kunt op resort Oesterdam diverse villa’s huren; samen met uw partner, met het hele gezin of zelfs met een grote groep. Kies bijvoorbeeld voor een villa aan het water voor 16 personen als groepsaccommodatie. Een aantal vakantiewoningen beschikt zelfs over wellnessfaciliteiten, zoals een sauna en bruisbad. Ideaal als u zich echt even compleet wil ontspannen. De verschillende faciliteiten van Oesterdam maken uw vakantie extra aangenaam, zoals de ontbijtservice en de High Wine. Heerlijk genieten van een hapje en drankje op het terras bij uw vakantiehuis aan het water. Gaat u er liever op uit? Boek een actief, creatief of cultureel arrangement via Oesterdam Events.

Bekijk de luxe vakantievilla's
 
 

Villapark aan het water

Op zoek naar een vakantiepark aan het water in Nederland waar u compleet kunt ontspannen en uw innerlijke batterij weer helemaal kunt opladen? Genieten van de rust en de natuur en eropuit in een veelzijdige omgeving? Dan is villapark Oesterdam resort uw perfecte bestemming. Het villapark aan het water is kleinschalig van opzet en de riante vakantiewoningen liggen op ruime afstand van elkaar. U geniet dus van veel rust en privacy.

Bent u een natuurliefhebber? Dan haalt u uw hart op tijdens een vakantie aan het water. Ontdek het prachtige landschap, de oude boerderijen, pittoreske dorpjes en leuke terrasjes; al wandelend of met de fiets. Ook watersporters voelen zich hier helemaal op hun plek; vissen, varen, zeilen, zwemmen, en tal van andere sporten zijn mogelijk op de wateren rondom Tholen. Wilt u een cultureel uitstapje maken of eens heerlijk winkelen? Dan zijn Bergen op Zoom, Middelburg, Rotterdam en Antwerpen prima aan te rijden vanaf het villapark in Zeeland. Wanneer u op zoek bent naar een vakantiehuis aan het water in Nederland, is Oesterdam de geschikte locatie. Geniet van veel luxe, ontdek de veelzijdige omgeving en beleef onvergetelijke dagen!

Faciliteiten Waterrijk Oesterdam:

  • Marina Beachclub met cabanastrand
  • Watersportmogelijkheden
  • Jachthaven Marina Oesterdam
  • Boot- en fietsverhuur
  • Escape Room The Deep
  • Culinaire RIB tocht naar Yerseke
 
Boek dit vakantiepark aan het water