Resort Waterrijk Oesterdam
Vakantiepark aan het water

Vakantiepark aan het water

  • Luxe resort aan het Zoommeer
  • Vrijstaande villa's en hotel suites
  • Vollop watersportmogelijkheden

Vakantiepark aan het water in Zeeland

Wie op zoek is naar rust, ontspanning, luxe en comfort is bij Oesterdam Resort aan het juiste adres. Op het vakantiepark aan het water in Tholen, op het gelijknamige Zeeuwse eiland nabij Bergen op Zoom, kunt u verblijven in diverse luxe watervilla’s die zijn ontworpen door Piet Boon. De exclusieve villa’s voor 4 tot wel 16 personen bieden u al het comfort dat u zich maar kunt wensen. De meeste woningen op ons vakantiepark aan het water beschikken over een eigen aanlegsteiger. Breng uw eigen boot mee of huur er een op het resort en ontdek het mooie Zoommeer. De boot legt u gemakkelijk aan bij uw vakantiehuis aan het water of bij jachthaven Marina Oesterdam.

Zoek uw ideale verblijf op het vakantiepark aan het water ⤵

Villapark aan het water

Op zoek naar een vakantiepark aan het water in Nederland waar u compleet kunt ontspannen en uw innerlijke batterij weer helemaal kunt opladen? Dan is villapark Oesterdam Resort uw perfecte bestemming. Het villapark aan het water is kleinschalig van opzet en de riante vakantiewoningen liggen op ruime afstand van elkaar. Bent u een natuurliefhebber? Ontdek het prachtige landschap, de oude boerderijen, pittoreske dorpjes en leuke terrasjes; al wandelend of met de fiets. Ook watersporters voelen zich hier helemaal op hun plek; vissen, varen, zeilen, zwemmen, en tal van andere sporten zijn mogelijk op de wateren rondom Tholen. Wilt u een cultureel uitstapje maken of eens heerlijk winkelen? Dan zijn Bergen op Zoom, Middelburg, Rotterdam en Antwerpen prima aan te rijden vanaf het villapark in Zeeland. Geniet van veel luxe, ontdek de veelzijdige omgeving en beleef onvergetelijke dagen!

Uw verblijf op het vakantiepark aan het water

U kunt bij Oesterdam Resort diverse villa’s huren op het vakantiepark aan het water. Samen met uw partner, met het hele gezin of zelfs met een grote groep, Oesterdam Resort verwelkomt u graag met elk gezelschap. Kies bijvoorbeeld voor een villa aan het water voor 16 personen als groepsaccommodatie. Een aantal vakantiewoningen beschikt zelfs over wellnessfaciliteiten, zoals een sauna en bruisbad. Ideaal als u zich echt even compleet wil ontspannen. De verschillende faciliteiten van Oesterdam Resort maken uw vakantie extra aangenaam, zoals de ontbijtservice en de High Wine. Heerlijk genieten van een hapje en drankje op het terras bij uw vakantiehuis aan het water. Gaat u er liever op uit? Boek een actief, creatief of cultureel arrangement via Oesterdam Events. Met wie komt u genieten op ons villapark aan het water?

Faciliteiten Waterrijk Oesterdam:

  • Marina Beachclub met cabanastrand
  • Watersportmogelijkheden
  • Jachthaven Marina Oesterdam
  • Boot- en fietsverhuur
  • Escape Room The Deep
  • Culinaire RIB toch naar Yerseke

Veelgestelde vragen over het vakantiepark aan het water

📍 Waar kan ik een huisje huren op een vakantiepark aan het water?

Oesterdam Resort verhuurt luxe vakantiehuizen op het vakantiepark aan het water. Het resort ligt aan het water van het Zoommeer, in Tholen. De villa's passen door hun natuurlijke materialen perfect in de natuur. Ontdek uw ideale verblijf in de natuur

📅 Kan ik last minute een verblijf boeken op het vakantiepark aan het water?

Ook als u nog geen keuze heeft kunnen maken of als u spontaan op vakantie wilt dan kunt u bij Oesterdam Resort ook last minute een verblijf boeken. Profiteer hierbij van de last minute korting op het vakantiepark aan het water. Wanneer mogen wij u verwelkomen?

🧖‍♀ Kan ik een wellness huisje huren op het vakantiepark aan het water?

Om volledig tot rust te komen op ons vakantiepark aan het water bieden wij ook luxe vakantiehuizen aan met sauna en bruisbad. Op deze manier kunt u uw innerlijke batterij weer helemaal opladen! Naast een sauna en een bubbelbad beschikken deze vakantiehuizen ook over een sunshower.