1. Zeer luxe resort
  2. Vakantievilla's aan het water
  3. Wellness mogelijkheden

Luxe vakantiepark in Zeeland

Wilt u vakantie vieren of een weekendje weg boeken op een luxe vakantiepark in Zeeland? Geniet u ook zo van water, natuur, luxe en comfort? Dan verwelkomen we u graag op resort Waterrijk Oesterdam, een exclusief vakantiepark in Tholen waar u watervilla’s kunt huren voor 4 tot wel 16 personen. De unieke, vrijstaande en luxe vakantievilla’s aan het Zoommeer zijn speciaal voor het resort ontworpen door Piet Boon en het grootste deel van de villa’s beschikt over een eigen aanlegsteiger. Zoekt u een vakantiepark in Nederland met een luxe uitstraling? Dan is Waterrijk Oesterdam de ideale vakantiebestemming.

De luxe vakantiewoningen zijn sfeervol ingericht en gedecoreerd, zodat u zich er meteen thuis voelt. Het prachtige uitzicht over het water, vanuit de woning en vanaf uw terras, zorgt voor een ontspannen vakantiegevoel. Ook de faciliteiten van Waterrijk Oesterdam verhogen het vakantieplezier en zorgen voor een complete beleving. Liefhebbers van watersport halen hier hun hart op; zeilen, duiken, zwemmen, vissen en varen. Het kan allemaal. U kunt uw eigen boot aanleggen aan de steiger, maar u kunt ook een boot huren tijdens uw vakantie. Het resort biedt mogelijkheden voor bootverhuur.

 
Bekijk de luxe watervilla's

Speciaal voor u uitgelicht:

 

Luxe vakantiepark in Nederland

Als u een luxe vakantiepark in Nederland zoekt, maar liever weg blijft van de massa, dan is resort Waterrijk Oesterdam de perfecte bestemming. Het kleinschalige vakantiepark in Tholen, op het gelijknamige Zeeuwse eiland, biedt u rust en ontspanning op en aan het water. Het resort is het gehele jaar door geopend, zodat u altijd een midweekje of weekendje weg in Zeeland kunt doorbrengen. Wilt u extra ontspannen? Kies dan voor een vakantievilla met wellness, zoals een sauna, sunshower en/of bruisbad en geniet optimaal op het vakantiepark in Nederland met veel luxe.

Het resort en de locatie in Zeeland bieden u een veelzijdige vakantie. Natuurliefhebbers en rustzoekers genieten met volle teugen van het natuurrijke resort en de prachtige omgeving en cultuurliefhebbers bezoeken graag de omliggende pittoreske dorpjes, Zeeuwse steden, Rotterdam of Antwerpen. Ook families met kinderen beleven hier een leuke tijd; er zijn namelijk ontelbaar veel activiteiten te ondernemen met het gezin. Komt u voor een romantisch weekendje weg met zijn tweeën? Dan zijn de luxe Tiny Houses een absolute aanrader. U beleeft ongetwijfeld een heerlijke vakantie op het luxe vakantiepark aan zee in Nederland!

 
Boek dit luxe vakantiepark in Zeeland