1. Moderne vergaderruimtes
  2. Bedrijfsuitje bij Outdoor Elements
  3. Overnachten in luxe resort suites

Zakelijke arrangementen

Ook voor zakelijke arrangementen kunt u bij Waterrijk Oesterdam terecht. Of u nu een vergaderruimte zoekt, een locatie voor een bedrijfsfeest of zelfs een volledig verzorgd bedrijfsuitje, ons resort in Zeeland biedt u volop mogelijkheden. Vergaderen, uitdagende activiteiten ondernemen, heerlijk culinair genieten en in alle luxe overnachten; Waterrijk Oesterdam biedt dit alles aan op één locatie. Het nieuwe centrumgebouw, dat in april 2019 volledig gerealiseerd wordt, biedt ruimte aan diverse horecagelegenheden, een vergaderruimte, kantoren en wellness faciliteiten. Ook de luxe resort suites gaan zich huisvesten in de gloednieuwe centrumvoorziening. Een hotelovernachting in combinatie met luxe horecagelegenheden en uitdagende activiteiten maakt uw zakelijke uitje compleet!

 

Bedrijfsuitjes

Organiseert u een bedrijfsetentje of een personeelsfeest? De gloednieuwe Marina Beach Club biedt luxe horeca mogelijkheden, waaronder een à la carte restaurant, een luxe take away en een verse vis- en oesterbar. Hier geniet u hoe dan ook van een heerlijk etentje. Samen met dochteronderneming Outdoor Elements biedt Waterrijk Oesterdam bovendien diverse activiteiten voor een bedrijfsuitje of een dagje teambuilding. Versterk de samenwerking binnen uw team op een prachtige locatie aan de Oosterschelde. 

 

Vergaderen

Heeft u complexe zaken te bespreken en bent u op zoek naar een inspirerende werkomgeving om dit te doen? De vergaderruimte in de nieuwe centrumvoorziening biedt veel ruimte voor creativiteit dankzij een prachtig uitzicht op het water van het Zoommeer. Dat is nog eens prettig vergaderen! De vergaderlocatie op Waterrijk Oesterdam is uitermate geschikt voor een heisessie. U kunt op het schitterende eiland Tholen in alle rust vergaderen, brainstormen en tegelijkertijd genieten van de Zeeuwse natuur.

 

Luxe overnachten

Hoe fijn is het als u na een vergadering of bedrijfsuitje op het resort kunt overnachten? Goed nieuws, want ook voor zakelijk overnachten biedt Waterrijk Oesterdam uitgebreide mogelijkheden. Het resort verhuurt luxe villa’s voor 4 t/m 16 personen. Ook kunt u overnachten in de luxe resort suites voor 2 of 4 personen in het hotel van Waterrijk Oesterdam. Geniet van de combinatie van een luxe hotel en diverse horeca mogelijkheden. Ons resort garandeert u een onbezorgd zakelijk uitje in een natuurrijke omgeving van Zeeland.