Resort Waterrijk Oesterdam
Zakelijk

Zakelijk en Events

 
  • Moderne vergaderzalen
  • Bedrijfsuitje bij Outdoor Elements
  • Overnachten in luxe hotel suites

Voor onvergetelijke bedrijfsevenementen

Ons resort is de ultieme bestemming voor bedrijven die hun zakelijke events naar een hoger niveau willen tillen. Je vindt bij ons een breed scala aan voorzieningen en diensten welke speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften en eisen, van bedrijven van alle groottes. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en bieden daarom op maat gemaakte pakketten aan die voldoen aan ieders specifieke behoeften.

Onze locatie biedt een adembenemende natuurlijke omgeving, waarin we een verscheidenheid van ruimtes hebben gecreëerd. Of je nu op zoek bent naar een locatie voor een vergadering, bedrijfsfeest, sales meeting, congres of andere zakelijke bijeenkomst, wij hebben alles wat je nodig hebt!

 
 

Zalen voor de zakelijke markt

Onze zalen kunnen worden ingericht op de manier die u wenst, waaronder een vergader-, feest-, diner-, buffet- en theateropstelling. Een kort overzicht van de mogelijkheden:

  • Private dining: 39 m² en geschikt voor maximaal 40 personen
  • Event room (grote zaal): 180 m² en geschikt voor maximaal 200 personen
  • Business room (vergaderruimte): 48 m² en geschikt voor maximaal 50 personen
  • Rooftop: 140 m² en geschikt voor maximaal 150 personen
 
  Feest Diner Buffet Theater
 

Feest Oesterdam Resort

Diner Oesterdam Resort

Buffet Oesterdam Resort

Theater Oesterdam Resort

Private dining 40 20 30 40
Event room 200 100 150 200
Business room 50 25 40 50
Rooftop 150 75 120 150
 

Blijf slapen op het resort

Stimuleer teamwork, creativiteit en productiviteit

Daag je team uit tijdens een wedstrijdje paintball, of ontspan juist samen op het water tijdens een sup sessie met z’n allen. Onze activiteiten zijn de ideale aanvulling van ieder zakelijk event om het teamwork te stimuleren, creativiteit te creëren en de productiviteit te verhogen. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een teambuilding dag of seminar: wij hebben alles wat je nodig hebt om het event onvergetelijk te maken!

 
 
 
 
 
 

De luxe van alles op 1 locatie

De magie van het omringende water zorgt ervoor dat een bezoek aan onze Marina Beachclub een waanzinnige ervaring is. Met een restaurant, wellness en eventrooms het hart van ons resort.

 
 

Deze merken gingen je al voor

We zijn erg trots op het vertrouwen wat we van onze opdrachtgevers hebben gekregen. Van lokale ondernemers tot internationale brands, fashion, beauty, food & (semi)overheden. Bij ons is er voor iedere organisatie een passend event te organiseren.

 
 
Logo's
 
Oesterdam banner