• Moderne vergaderzalen
  • Bedrijfsuitje bij Outdoor Elements
  • Overnachten in luxe hotel suites

Zakelijke arrangementen

Op zoek naar een locatie voor uw heisessie, salesmeeting, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje of andere zakelijke bijeenkomst? Dan biedt Oesterdam de uitkomst! Ons resort, gelegen in het mooie Zeeland, biedt u volop mogelijkheden. Vergaderen, uitdagende activiteiten ondernemen, heerlijk culinair genieten en in alle luxe overnachten; de Oesterdam biedt dit alles aan op één locatie. Onze trendy Marina Beachclub biedt ruimte aan diverse luxe horecagelegenheden, vergaderruimtes en wellness faciliteiten. In ons hotel vindt u 34 luxe hotel suites.

Bekijk de zakelijke mogelijkheden
 

Zalen voor de zakelijke markt

Onze zalen kunnen worden ingericht op de manier die u wenst, waaronder een vergader-, feest-, diner-, buffet- en theateropstelling. Een kort overzicht van de mogelijkheden:

  • Private dining: 39 m² en geschikt voor maximaal 40 personen
  • Event room (grote zaal): 180 m² en geschikt voor maximaal 200 personen
  • Business room (vergaderruimte): 48 m² en geschikt voor maximaal 50 personen
  • Rooftop: 140 m² en geschikt voor maximaal 150 personen
 
  Feest Diner Buffet Theater
 

Private dining 40 20 30 40
Event room 200 100 150 200
Business room 50 25 40 50
Rooftop 150 75 120 150

Een sfeerimpressie van de Marina Beachclub

Een sfeerimpressie van de hotel suites

Bedrijfsuitjes

Organiseert u een bedrijfsetentje of een personeelsfeest? Onze gloednieuwe Marina Beachclub biedt u diverse luxe horecamogelijkheden van samengestelde menu’s tot een à la carte restaurant. Samen met dochteronderneming Outdoor Elements bieden wij bovendien diverse activiteiten voor een bedrijfsuitje of een dagje teambuilding. Versterk de samenwerking binnen uw team op onze prachtige locatie aan de Oosterschelde.

Vergaderen

Heeft u complexe zaken te bespreken en bent u op zoek naar een inspirerende werkomgeving om dit te doen? Onze vergaderruimtes bieden ruimte voor creativiteit dankzij het prachtig uitzicht op het water van het Zoommeer. Dat is nog eens prettig vergaderen!

Luxe overnachten

En hoe fijn is het als u na een vergadering of bedrijfsuitje op het resort kunt overnachten? Goed nieuws, want ook voor zakelijk overnachten biedt de Oesterdam uitgebreide mogelijkheden. Het resort verhuurt luxe villa’s voor 4 t/m 16 personen. U kunt ook kiezen voor onze luxe hotel suites voor 2 of 4 personen.  Kortom de Oesterdam garandeert u een onbezorgd zakelijk uitje in een natuurrijke omgeving van Zeeland.

Binnenkort een zakelijk event?

 

Watervilla's

Bekijk onze luxe watervilla's voor 4 tot 16 personen.

Hotel suites

Ontdek de stijlvolle hotel suites voor 2 tot 4 personen.