Resort Waterrijk Oesterdam
Vakantiehuis aan zee

Vakantiehuis aan zee

  • Luxe villa's in Zeeland
  • Aan de Oosterschelde
  • Optie voor privé wellness

Vakantiehuis aan zee in Nederland

Oesterdam Resort ligt op een unieke locatie. Dit luxe resort is gelegen op het eiland Tholen, direct aan de Oosterschelde, met zeeën van rust en ruimte. Op deze bijzondere plek boekt u een luxe vakantiehuis aan zee in Nederland. Luxe vakantiehuis aan zee? Ja, want bij Oesterdam Resort zijn onze vakantiehuizen aan zee:

✦ Te boeken met eigen aanlegsteiger voor uw eigen of gehuurde boot
✦ Te boeken met privé wellness zoals een sauna of jacuzzi
✦ Bijna allemaal gelegen aan het water
✦ Vrijstaand met een grote tuin én terras
✦ Een aantal vakantiehuizen zelfs ontworpen door Nederlands ontwerper Piet Boon

Een vakantiehuis aan zee in Nederland bij Oesterdam Resort is geschikt voor 4 tot 16 personen. Ideaal voor een verblijf met uw gezin, uw vrienden of de gehele familie. Met wie komt u genieten in Zeeland?

Vind uw ideale vakantiehuis aan zee ⤵

Luxe vakantiehuis aan zee in Zeeland

Ontspannen verblijven in een vakantiehuis aan zee? Dan is een vakantie aan het water bij Oesterdam Resort uw volgende vakantie. Geniet van het schitterende uitzicht, relax in de sauna of jacuzzi en maak overdag tochten met een bootje over de Oosterschelde. Dat is optimaal ontspannen! Uw vakantiehuis aan zee in Nederland bij Oesterdam Resort is overigens niet zomaar een vakantiehuis. U verblijft in een luxe villa die van alle gemakken is voorzien en bovendien een moderne inrichting heeft. Of u nu kiest voor een luxe vakantiehuis aan zee voor uw gezin of voor een verblijf met een grote groep, het is allemaal mogelijk.

 

Aanrader!


"Heerlijk! Het uitzicht is geweldig, wij raden iedereen aan een villa op dit resort te boeken."

 

Vakantie aan zee in Zeeland

Naast hele fijne vakantiehuizen aan zee biedt ons resort in Zeeland nog veel meer. Zo kunt u relaxen in onze Marina Beachclub met eigen cabanastrand. Daarnaast beschikt het resort ook over een eigen jachthaven, waar u uw eigen boot aan kunt leggen. Heeft u geen eigen boot? Huur dan een boot (of een kano) voor een dagje op het water of ga bijvoorbeeld kitesurfen. Ook op het droge is genoeg te doen en beleven. Stap bijvoorbeeld op de fiets en volg een van de mooie fietsroutes in de omgeving. In de directe omgeving bent u met de auto binnen 45 minuten in leuke steden zoals Bergen op Zoom, Goes of Breda. Maar het is natuurlijk ook heel fijn om de dag door te brengen in uw luxe vakantiehuis aan zee. Relax en geniet!

Ligging Oesterdam Resort