Resort Waterrijk Oesterdam
Culinaire vakantie Zeeland

4x Culinair genieten tijdens een vakantie in Zeeland

Culinaire vakantie in Zeeland

Vakantie vieren in Zeeland is altijd een goed idee. Naast het feit dat er genoeg te ondernemen valt, kunt u hier ook uitstekend genieten van een culinaire vakantie. Zo zijn er genoeg plaatsen waar het water u direct in de mond zal lopen bij het zien van de menukaart. Als u zin heeft om te genieten van culinaire hoogstandjes, lees dan even met ons mee, want in dit artikel nemen we u mee naar de plekken waar u moet zijn in Zeeland. 

Oesters rapen & bereiden

De echte oesterliefhebbers kunnen zich aanmelden bij de Oesterschelde Experience voor een heuse oestertocht, waarbij u op zoek gaat naar deze heerlijke zeevruchten. De beleving wordt compleet nadat u zelf begint met het oprapen, kiezen en bereiden van de oesters op verschillende manieren. Een leuke en leerzame activiteit die tijdens uw culinaire vakantie in Zeeland niet mag ontbreken.

Oesters rapen

Sterrenrestaurant in Zeeland

Zeeland is flink wat restaurants rijk waar u heerlijk kunt eten, dus als u op zoek bent naar een sterrenrestaurant in Zeeland hoeft u niet lang te zoeken. Kwaliteit staat hier hoog in het vaandel, waardoor u er zeker van kunt zijn dat u de lekkerste gerechten op uw bord geserveerd krijgt. Bovendien gebruiken de chefs veelal streekproducten, waarin de Zeeuwse trots goed naar voren komt. Bijvoorbeeld bij Restaurant Katseveer, een sterrenrestaurant met Michelinster in Zeeland. Hier kunt u genieten van verse vis en andere regionale lekkernijen.

Sterrenrestaurant Zeeland

High wine & high beer

Zin in wat gezelligheid? Oesterdam dining & lounge biedt verschillende arrangementen, waaronder een high wine of high beer. Of u nu met een groot of klein gezelschap bent, een high wine of high beer is uitermate geschikt. Onder het genot van minihapjes laat u zich verwennen met de lekkerste wijnen. Bierliefhebbers laten zich verrassen door de verschillende speciaalbieren.  

High wine

Marina Beachclub

De exclusieve Marina Beachclub is direct aan het water gelegen en een plek waar uw smaakpapillen op het hoogste niveau geprikkeld worden. Terwijl u vanaf uw plek geniet van het uitzicht op de Oosterschelde, bereiden de chef koks met veel liefde uw maaltijd. Laat u verrassen door de menukaart waarop wisselende, maar smakelijke gerechten staan die passen bij de tijd van het jaar. Wat dacht u bijvoorbeeld van verse streekproducten zoals vis-, schaal- en schelpdieren van eigen bodem? Of maak uw verblijf compleet met een culinair arrangement!

Liever in alle rust dineren met uw naasten? Dan heeft u de mogelijkheid tot private dining. Zo kunt u samen met uw partner of familie culinair genieten in Zeeland

Marina Beachclub

Luxe vakantiepark in Zeeland

Wist u dat u op deze locatie ook kunt overnachten? Marina Beachclub is namelijk gelegen op Oesterdam Resort. Ons resort is een kleinschalig en luxe vakantiepark in Zeeland, midden in Nationaal Park Oosterschelde. Tijdens uw vakantie zult u niks tekort komen, want hier kunt u verblijven in weelderige hotelsuites voor 2 tot 4 personen of luxe villa's voor 4 tot 16 personen. Bovendien geniet u van luxe faciliteiten in dit wellness hotel in Zeeland. Liefhebbers van water hebben hier de tijd van hun leven, aangezien er op het park mogelijkheden zijn om te watersporten of een boot te huren. Als u een eigen boot wilt meenemen kan dat ook, want de meeste villa’s beschikken over een eigen aanlegsteiger. Bovendien beschikken sommige vakantievilla’s op dit villapark in Zeeland over wellness. In deze villa's heeft u de beschikking over uw eigen sauna, bruisbad en/of sunshower. 

Ook culinair genieten in Zeeland? Wacht niet langer en boek vandaag nog een verblijf bij Oesterdam Resort