De omgeving

Waterrijk Oesterdam is gelegen aan de Oesterdam, het Deltawerk waarnaar ons resort vernoemd is. Dit is de brug die Tholen met Zuid-Beveland verbindt. Waterrijk Oesterdam heeft een unieke ligging aan het water en is de ideale bestemming om heerlijk uit te waaien, tot rust te komen en nieuwe energie op te doen. De omgeving biedt tal van mogelijkheden. In de provincie Zeeland vindt u tal van schilderachtige dorpjes, monumentale steden en een uniek landschap, maar ook steden zoals Bergen op Zoom, Antwerpen en Rotterdam zijn goed aan te rijden.

De directe omgeving is zeker het verkennen waard. Waterrijk Oesterdam ligt vlakbij Tholen, een pittoresk dorpje waar de sporen van de geschiedenis nog goed te zien zijn. Het dorp heeft een historische stadskern, die grotendeels omringd is door wallen en vesten. Hier vindt u tal van rijksmonumenten en opvallende gebouwen. Een echte aanrader voor liefhebbers van cultuur en geschiedenis! Het eiland Tholen staat bekend om zijn buitendijkse fietspaden, mooie duikspots en gezellige restaurantjes.

Bekijk hieronder alles wat er te beleven valt in de omgeving. U kunt veel leuke uitstapjes maken met de kids of uzelf even helemaal uitleven tijdens één van de vele watersporten die u kunt beoefenen. Waterrijk Oesterdam is dé ideale vakantiebestemming als u van watersporten houdt. Geniet van al het mooie dat Zeeland te bieden heeft, zowel onder als boven water. Gaat u liever wat verder weg een dagje op stap? Bezoek dan één van de fantastische steden in de buurt. Ook bieden wij hieronder enkele tips voor leuke restaurants in de omgeving.

 

Steden

Uiteten

Sport

Kinderen