Resort Waterrijk Oesterdam

Faciliteiten

  • Luxe resort aan het water
  • Activiteiten terrein ‘the Outback’ op het resort
  • Trendy Marina Beachclub mét cabanastrand

Creëer herinneringen die een leven lang meegaan.

We nodigen je graag uit om je onder te dompelen in de schoonheid en rust van de natuur bij Oesterdam, op en rond het resort. Het is meer dan alleen een plek om te verblijven, het is een toevluchtsoord waar je alles even los kan laten. Dat is mijn Oesterdam.

Onze faciliteiten zijn ontworpen om aan alle behoeften te voldoen, van comfortabele accommodaties tot heerlijke eetgelegenheden, opwindende activiteiten en rustgevende wellness-opties. Of je nu avontuur of ontspanning zoekt, we hebben voor elk wat wils.

 

Overnachten aan het water

De Outback

Meet ‘the outback’, waar avontuur en opwinding op je wachten! Als je op zoek bent naar een beetje spanning zal je dit geweldig vinden. Onze paintball en archery-tag spellen zijn een perfecte manier om je vaardigheden te testen en je vrienden, familie of collega’s uit te dagen. Liever het water op? Dat kan ook, ervaar zelf hoe het is om met 300 PK (!!) over het water te knallen in een RIB. Voor iedere intensiteit hebben onze ervaren instructeurs een passende activiteit, waardoor het een unieke ervaring voor iedereen is.

 
 
 
 
 

Marina Beachclub

De magie van het omringende water zorgt ervoor dat een bezoek aan onze Marina Beachclub een waanzinnige ervaring is. Met een restaurant, wellness en eventrooms het hart van ons resort.

 

Ontdek Zeeland op en langs het water

 
 
 
 
 
 

Full service marina

Kabbelend water en een verfrissende bries nemen je mee naar een wereld van ontspanning. Of je als passant langs wilt komen of een vaste aanlegplaats hebt, onze jachthaven er voor iedereen. Het is een full-service jachthaven waar alles aanwezig is om van je tijd op het water een onvergetelijke ervaring te maken. Geniet van eersteklas faciliteiten zoals een eigen botentankstation, luxe sanitaire voorzieningen en mogelijkheid tot verzorgd onderhoud. Ons deskundige personeel staat klaar voor zowel de ervaren zeiler als beginnend watersporter, om te garanderen dat je de tijd van je leven hebt op en rond het water.

 

Jouw verblijf compleet bij Oesterdam

 

     7 Dagen per week verse broodjes met onze broodje service.

     Laadpalen op de centrale parking.

     Knutselboxen voor kinderen.

     Annuleringsverzekering mogelijk via Oesterdam.

     Eigen MijnOesterdam account om zelf je reservering te beheren.

     Handige Oesterdam app.

     Masseuse op het resort.