Resort Waterrijk Oesterdam

4x tips voor een familieweekend in Zeeland

4 tips voor een onvergetelijk familieweekend in Zeeland

De datum is geprikt, de koffers zijn gepakt, klaar voor een familieweekend in Zeeland! Maar wat gaat u doen? Lees hier onze tips voor een familieweekend in Zeeland. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van Zeeland, leuk voor jong en oud!

 

Culinair genieten

Lastig om met de hele familie uit eten te gaan? Niet bij de Marina Beachclub gevestigd op Resort Oesterdam. Naast de lekkerste visgerechten vindt u hier ook het meest malse vlees en heerlijke vegan opties, en natuurlijk is er ook keuze genoeg voor de kids. Als er iets is wat mensen verbindt dan is het wel lekker eten. Verwacht de lekkerste verse kreeft, mosselen, oesters en garnalen. Laat u een avondje culinair verrassen en bestel een 3-, 4-, of zelfs 5-gangen menu bij de Marina Beachclub en beleef samen een heerlijke avond. Ook voor het ontbijt, de lunch en borrel kunt u hier terecht. Geniet met uw voeten in het zand van een wijntje, tapas plankje en het zonnetje op uw gezicht. Helemaal zen op z'n Zeeuws!

Culinair genieten
 

Bootje varen

Een bootje varen is altijd een succes en super leuk voor jong en oud! Huur een bootje en verken het Zoommeer, de bootjes zijn geschikt voor maximaal 12 personen en bieden dus genoeg plek voor de hele familie. U heeft geen vaarbewijs nodig om de boot te besturen dus iedereen kan zich even de kapitein van de familie voelen. Bent u op zoek naar iets meer avontuur? Dan kunt u ook een kano, waterfiets of supboard huren en in alle rust de prachtige natuur in de omgeving verkennen. Extra leuk? Suppen in teamverband op de familie-sup. Kunt u samen in balans blijven?

Bootje huren
 

E-choppers

Waar de één geniet van een fietstocht vindt een ander, bijvoorbeeld pubers, dit verschrikkelijk. Een andere leuke manier om de omgeving te verkennen is op een e-chopper. Van te voren krijgt u 3 routes, kies de route die u het meeste aanspreekt en ontdek Zeeland terwijl u geruisloos door de prachtige natuur rijdt. Een super leuke activiteit voor jong en oud en waar het zien van de omgeving en het waarderen van de natuur gecombineerd wordt met de gave e-choppers. Hier zult u ook de pubers gegarandeerd blij mee maken!

E-choppers
 

Dagje Antwerpen

In de buurt van Resort Oesterdam zijn talloze leuke steden te bezoeken. Bezoek bijvoorbeeld de historische stadskern van Tholen, ga naar de Lievevrouwenpoort in Bergen op Zoom of volg een rondleiding over de oesterputten in het dorpje Yerseke. Blijft u wat langer? En wilt u ook graag naar een grote stad. Dan is Antwerpen een absolute aanrader. Binnen 45 minuten rijden staat u in het hart van de bruisende diamant stad. U kunt hier heerlijk shoppen bij zowel de grote ketens als de kleine lokale winkeltjes. Verder vindt u hier één van de oudste dierentuinen ter wereld en kunt u er natuurlijk geniet van vlaamse lekkernijen zoals wafels en friet.

Antwerpen
 

Fijne groepsaccommodaties 

Na een dag vol leuke uitjes is het natuurlijk fijn om helemaal tot rust te komen in een mooi vakantiehuis. De villa's van Oesterdam bieden plek aan maximaal 16 personen. Zo kunt u dus gezellig met de hele familie in één huis maar dankzij de vele badkamers en ruime opzet kan ieder ook genieten van zijn privacy. De villa's hebben daarnaast een grote tuin met tuinset. Bent u op zoek naar wat extra luxe? Boek dan een wellnessvila met sauna, bruisbad en sunshower. Kortom, Oesterdam heeft alles in huis voor een heerlijke familievakantie in Zeeland dus pak de datumprikker er maar bij! Wanneer zien we u bij Resort Oesterdam?