Resort Waterrijk Oesterdam
4x de leukste activiteiten op het water vanuit uw hotel in Zeeland

4x de leukste activiteiten op het water vanuit uw hotel in Zeeland

Dagje uit op het water in Tholen

De provincie Zeeland draait natuurlijk om de kust en daarmee het water. Hier verblijft u pal aan het water en kunt u dus gemakkelijk activiteiten op het water ondernemen vanuit uw hotel. Zeker wanneer u verblijft bij Oesterdam Resort. Dit resort ligt namelijk aan het water en aan het Zoommeer. Gaat u vandaag voor een watersportactiviteit of voor een ontspannen tocht op het water? De keuze is aan u. Na een actieve dag borrelt u na in uw luxe suite met uitzicht op het Zoommeer en zo is uw dagje uit in Tholen compleet. Lees mee en ontdek welke activiteiten op het water u kunt ondernemen vanuit dit hotel aan zee

RIB Experience

Houdt u wel van een beetje adrenaline en bent u een echte waaghals? Dan is de RIB Experience de activiteit voor u! Deze activiteit is ideaal voor een groep vrienden of als vrijgezellenuitje! Stap in de boot (de rib) en laat u met een kracht van maar liefst 300 pk meevoeren over het water. U krijgt een kapitein toegewezen die meevaart en uw veiligheid waarborgt. Zo zorgt hij voor materialen als een zwemvest en een helm. Bent u klaar voor een ervaring die u nooit meer gaat vergeten? 

RIB Experience

Huur een boot en verken het water

Wel dol op varen, maar verkent u het water liever op een rustige manier? Dan is een boottocht ideaal. Heeft u een eigen boot? Dan kunt u deze meenemen en aanmeren in de eigen jachthaven van Oesterdam: Oesterdam Marina. Maar u kunt er ook voor kiezen om een boot te huren bij het hotel. Extra fijn is dat u geen vaarbewijs hoeft te hebben. Verken de Oosterschelde en proost met een goed glas wijn in de zon terwijl u op het water dobbert. 

Oesterdam Marina Jachthaven

Kanotocht

In alle rust genieten op het water met z'n tweeën en alle kleine eilandjes ontdekken? Huur dan een kano en ga op avontuur! Deze watersport in Zeeland is de ideale manier om de provincie vanaf het water te verkennen. Een kano is geschikt voor 2 personen, je kan dus ook meerdere kano's huren als je met een grotere groep bent. Peddel van eilandje naar eilandje en geniet van de schitterende omgeving. 

SUPpen

SUPpen, de kans is klein dat deze term u niet bekend voorkomt. De laatste jaren is deze watersport namelijk uitgegroeid tot een blijvende trend. Deze vorm van surfen is ontstaan in Hawaii en staat voor Stand-up-paddling. Het is een stuk relaxter dan normaal surfen en u heeft alle tijd om de natuurrijke omgeving in u op te nemen. Kunt u de balans bewaren? 

SUPpen

Nagenieten bij Marina Beachclub of in uw luxe suite

Activiteiten op het water zijn er genoeg te vinden bij Design Hotel Oesterdam. Maar soms bent u ook toe aan wat ontspanning op het land. In dat geval strijkt u neer bij Marina Beachclub, de beachclub van het hotel. Zoek een luxe ligbed uit op het cabanastrand en strijk met een cocktail neer in de zon. Is het een minder zonnige dag? Ook binnen bij de haard is het heerlijk vertoeven. Dat u luxueus kunt genieten in dit hotel in Tholen mag duidelijk zijn. Overnachten doet u hier in een van de moderne en luxe hotel suites met uitzicht op het water. De hotelkamers zijn geschikt voor 2 of 4 personen. En wist u dat u gratis en onbeperkt gebruik mag maken van de wellness? Ontspan in de infraroodsauna, Finse sauna of in de stoomcabine. 

Kunt u ook niet wachten om deze activiteiten in Tholen op het water te ondernemen en bent u enthousiast over Oesterdam Resort? Bekijk de deals en wie weet verblijft u last minute in dit hotel in Zeeland.

 
Marina Beachclub