1. Groepsaccommodatie voor 12 personen
  2. Luxe resort in Tholen, Zeeland
  3. Diverse groepsactiviteiten op het resort

Vakantiehuis voor 12 personen in Zeeland

Beleef een onvergetelijke groepsvakantie in een vakantiehuis in Zeeland voor 12 personen! Bij Resort Waterrijk Oesterdam vindt u grote, ruime en luxe vakantievilla’s op een schitterende locatie aan het water van het Zoommeer. Het is dé perfecte locatie voor een teamuitje, vriendenweekend of familievakantie. Ons 12-persoons vakantiehuis in Zeeland biedt veel ruimte en is van alle gemakken voorzien. Bovendien kunt u met uw collega’s, vrienden of familie leuke groepsactiviteiten ondernemen op het resort. Wat dacht u van een heerlijke high wine of high beer? Of gaat u liever de uitdaging aan met een potje paintball of archery tag? Vanuit uw luxe vakantiehuis voor 12 personen is het allemaal mogelijk!

Ontdek dit 12-persoons vakantiehuis
 

Vakantiehuis voor 12 personen met 6 slaapkamers

Bent u op zoek naar een vakantiehuis voor 12 personen in het prachtige Zeeland? Dan is onze Oesterdam Villa uitermate geschikt. Met zes slaapkamers biedt de villa genoeg ruimte aan al uw collega’s, vrienden of familie. Twee slaapkamers bevinden zich op de begane grond, de overige vier slaapkamers op de eerste verdieping. Daarnaast vindt u in de groepsaccommodatie voor 12 personen twee luxe badkamers. In de open keuken bereidt u de heerlijkste maaltijden, waar u van geniet in de gezellige woonruimte of op het ruime terras. Om uw verblijf in ons 12-persoons vakantiehuis in Zeeland extra aangenaam te maken, is het inclusief opgemaakte bedden, keuken- en handdoekenpakket en eindschoonmaak.

Uw 12-persoons vakantiehuis in Zeeland:

  1. Zes slaapkamers met comfortabele bedden
  2. Twee luxe badkamers
  3. Woonruimte met open keuken
  4. Drie parkeerplaatsen bij de villa
  5. Gratis WiFi in uw villa
 

"Wij waren met 12 personen. De villa was netjes, er was ruimte genoeg, goede badkamers en een fijne tuin erbij. Met de boot vanaf de Oesterdam naar Bergen op Zoom geweest en fietsen gehuurd. Echt een topweekend! - Eefje.

Groepsaccommodatie voor 12 personen bij Resort Waterrijk Oesterdam

Kiest u voor een vakantiehuis huren voor 12 personen bij Resort Waterrijk Oesterdam? Dan heeft u geluk, want wij organiseren allerlei groepsactiviteiten op het resort. Paintballen, RIB varen, buggy rijden, watersporten en een escape room. Voor de leukste uitjes tijdens uw groepsvakantie kunt u altijd bij ons terecht. Na een actieve dag is niets zo fijn dan aanschuiven in onze luxe Marina Beachclub, waar u met het hele gezelschap culinair geniet van een 3-, 4- of 5-gangen diner. Ook voor een gezellige én heerlijke high tea, high wine of high beer bent u bij de Marina Beachclub op de juiste plek. ‘s Avonds kunt u zich in alle rust terugtrekken in uw luxe vakantiehuis in Zeeland voor 12 personen.

Bent u klaar voor een luxe groepsvakantie met uw collega’s, vrienden of familie? Kies dan voor een verblijf in onze groepsaccommodatie voor 12 personen. 

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid