Resort Waterrijk Oesterdam
Vakantie in een vakantievilla bij Resort Waterrijk Oesterdam

Verblijf in een luxe vakantievilla in Zeeland!

Een luxe vakantie in een villa in Zeeland

Bent u op zoek naar een luxe vakantie aan de Zeeuwse Kust? Dan is Oesterdam Resort zeker geschikt. Dit vakantiepark in Tholen ligt pal aan het Zoommeer en nabij het strand. En overnachten? Dat doet u hier in luxueuze villa’s. In dit blog vertellen wij u meer over de redenen waarom een vakantie in een vakantievilla bij Oesterdam Resort zo’n goed idee is. Een ding is zeker: het zal u aan niets ontbreken. Nieuwsgierig? Lees dan even met ons mee. 

Verblijf direct aan het water in de meeste villa's

Bij Oesterdam Resort staat uw vakantie in het teken van water, water en nog eens water! De meeste vrijstaande villa’s van dit resort liggen pal aan het water en zo wordt u ‘s ochtends wakker met uitzicht op het Zoommeer en de natuur. Over een unieke ligging gesproken! Neemt u plaats op de ruime veranda met een goed boek of kiest u vandaag voor een actieve dag op het water? 

Villapark

De meest luxe vakantievilla's

Zonder zorgen genieten op een luxe vakantiepark in Zeeland? Dan bent u bij Oesterdam Resort helemaal aan het juiste adres. Hier verblijft u in een zeer luxe vakantievilla en geniet u veel luxe en comfort. Na een heerlijke nachtrust in de boxspringbedden wordt u wakker met een vers kopje koffie en neemt u in het ochtendzonnetje plaats op het terras van uw veranda of in de tuin. Er zijn verschillende villa’s die geschikt zijn voor 4 tot 16 personen. Een ding hebben ze gemeen: ze zijn ontworpen door ontwerper Piet Boon. En dat ziet u terug in het prachtige design en in de inrichting. 

Luxe vakantievilla

Villa met privé aanlegsteiger

Reden nummer vier om te kiezen voor een vakantievilla bij Oesterdam Resort is wat ons betreft een van de beste redenen. Tenminste, als u dol bent op varen. Bij dit vakantiepark aan het water heeft u de mogelijkheid een villa met privé aanlegsteiger te boeken. Zo kunt u uw eigen boot meenemen en op elk moment van de dag het Zoommeer verkennen. Heeft u geen eigen boot? Dan huurt u eenvoudig een boot op het resort.

Vakantiepark aan het water

Villa met wellness

Voor nog een beetje extra luxe biedt Oesterdam Resort ook villa’s met wellness aan. Bent u klaar voor een verblijf in een luxe vakantiehuis met sauna en jacuzzi? In ons resort kan het en bent u aan het eind van uw verblijf helemaal zen. Naast stomen en bubbelen doucht u in een villa met wellness onder een sunshower. Dit is een douche en zonnebank in één, waardoor u het echte vakantiegevoel ervaart. Liever rustig badderen? Stap dan in het bruisbad van uw villa. Wat een luxe! 

Marina Beachclub

Culinair genieten bij de Marina Beachclub

Wanneer u op ons park in een luxe vakantievilla verblijft mag een bezoek aan de Marina Beachclub niet ontbreken. Hier combineert u food & drinks met het ultieme relaxgevoel in de Oesterdam Dining & Lounge. Een uniek à la carte restaurant in de zilte lucht, pal aan het water en met een prachtig royaal buitenterras en cabanastrand. Geniet van een heerlijk 3-, 4- of 5-gangen diner. De kaart met vaste gerechten en wisselende seizoensgerechten bieden u het beste uit de Zeeuwse culinaire keuken.

En kunt u ook niet wachten om te verblijven in zo’n luxe vakantiehuis in Tholen bij Oesterdam Resort? Bekijk de verschillende villa’s en boek uw favoriet.