1. Groepsaccommodaties voor 10, 12 en 16 personen
 2. Villa's met wellness faciliteiten
 3. Luxe resort aan het water

Luxe groepsaccommodatie in Zeeland

Organiseert u toevallig het eerstvolgende familieweekend? Of staat uw vrienden- of vriendinnenweekend binnenkort op de planning? Een super de luxe groepsaccommodatie in Zeeland garandeert u een ontspannen en heerlijk weekendje weg. Bij Waterrijk Oesterdam, een luxe resort in Tholen vindt u luxe groepsaccommodaties. Het resort ligt direct aan het water van het Zoommeer, waardoor er watersportmogelijkheden ten overvloede zijn. Ziet u uzelf en uw gezelschap al zeilen, duiken, zwemmen of vissen tijdens jullie verblijf in een luxe groepsaccommodatie in Zeeland? Na een actieve dag op het water kunt u optimaal ontspannen in uw grote en luxe vakantiehuis met uitzicht op de Zeeuwse wateren. Voor een weekendje weg of langere vakantie boordevol water, natuur, luxe én plezier is een groepsaccommodatie in Zeeland bij Waterrijk Oesterdam perfect!

Luxe groepsaccommodaties (4)

Vanaf
€ 953
€ 895

Oesterdam Villa | 10 personen

Zeeland, Tholen
105Ja
 • Uitzicht over het water
 • Steiger
 • Sfeerhaard
Vanaf
€ 994
€ 933

Wellness Villa | 10 personen

Zeeland, Tholen
105Ja
 • Wellness faciliteiten
 • Ruime woonkamer
 • Terras met grote tuin
Vanaf
€ 1.154
€ 1.082

Oesterdam Villa | 12 personen

Zeeland, Tholen
126Ja
 • Opgemaakte bedden
 • Ruime tuin
 • Open keuken
Vanaf
€ 1.721
€ 1.606

Wellness Villa | 16 personen

Zeeland, Tholen
168Ja
 • Dubbele koelkast
 • Zeer ruime woonkamer
 • 2 vaatwassers

Luxe groepsaccommodaties voor 10, 12 en 16 personen

Bent u op zoek naar een luxe groepsaccommodatie in Nederland? Nederlands ontwerper Piet Boon ontwierp unieke watervilla’s voor resort Waterrijk Oesterdam. De luxe groepsaccommodaties bieden plaats aan 10 tot 16 personen en zijn op te splitsen in twee varianten; de Oesterdam villa en de Oesterdam Wellness villa. De Oesterdam villa’s zijn zeer modern ingericht met een ruime woonkamer met zithoek en televisie, een open keuken met vaatwasser, luxe slaapkamers met heerlijke boxspringbedden en een badkamer en apart toilet. Buiten geniet u van een wijntje in een ruime tuin met terras. Sommige woningen hebben zelfs een privé aanlegsteiger. De 10-persoons groepsaccommodatie beschikt over twee parkeerplaatsen voor uw auto, het 12-persoons vakantiehuis over drie.

Luxe groepsaccommodaties in Zeeland met wellness

Wanneer u een groepsaccommodatie met nóg meer luxe zoekt, kiest u voor de wellness variant. Wat dacht u ervan om uw vriendinnenweekend om te toveren in een wellnessweekend? De combinatie van luxe wellnessfaciliteiten en de prachtige Zeeuwse omgeving maakt uw vakantie compleet! Ontspan helemaal in uw eigen sauna, geniet van een heerlijk bruisbad of kleur heerlijk bij onder uw Sunshower; dat is pas echt genieten! Onze wellness groepsaccommodaties voor 10 en 16 personen bieden respectievelijk twee en vijf parkeerplaatsen voor uw auto en gratis WiFi. De grootste villa’s beschikken over een smart-tv (ook in de slaapkamers) en open haard. In totaal zijn er drie slaapkamers, waarvan er één is voorzien van een inloopdouche, ligbad en de wellnessfaciliteiten.

Even binnenkijken in de villa's

 

Faciliteiten van Waterrijk Oesterdam

Tijdens uw verblijf in een van de luxe groepsaccommodaties in Zeeland moet u zeker eens het water op. Of u nu een watersport onderneemt of heerlijk gaat varen, de Zeeuwse wateren ontdekken is zeker een aanrader! Een boot huren of een eigen boot meenemen behoort tot de opties van het resort. U legt uw boot aan bij uw villa of in jachthaven Marina Oesterdam. Niet alleen op het water, maar ook op het land is de omgeving prachtig. Op ons villapark in Zeeland kunt u ook een fiets huren. Ontdek de omgeving door een lange fietstocht en maak uw hoofd even helemaal leeg. Voor leuke activiteiten wordt er samengewerkt met Outdoor Elements. Paintballen, buggy rijden, een escape room of een culinaire RIB tocht; het is allemaal mogelijk.

Houdt u van veel luxe en comfort, maar wilt u naast optimaal ontspannen ook wat van de omgeving ontdekken tijdens uw vakantie? Dan is een luxe groepsaccommodatie in Zeeland bij Waterrijk Oesterdam echt iets voor u. Het resort wordt door eerdere bezoekers beoordeeld als zeer luxe; een prachtige plek aan het water waar u echt even tot uzelf kunt komen.

 
Boek een luxe groepsaccommodatie