Resort Waterrijk Oesterdam
Streekproducten Zeeland

Koken in uw eigen villa met streekproducten uit Zeeland

Koken met streekproducten uit Zeeland

Een warme zomerdag, een tafel vol zelfgemaakte gerechten en genieten van de fijne sfeer terwijl de zon onder gaat, klinkt dat niet als muziek in uw oren? Het kan tijdens een verblijf bij Oesterdam Resort in Zeeland. En de vakantiebeleving wordt pas echt compleet als u de zon onder ziet gaan in de prachtige zee. Dankzij de ligging aan het water en de luxe en exclusieve villa’s geniet u hier van een heerlijke vakantie. Lees mee en ontdek waarom verblijven bij dit Villapark in Zeeland altijd een goed idee is.  

De beste Zeeuwse gerechten

Naast een heerlijk verblijf bij Oesterdam Resort heeft Zeeland ook op culinair vlak genoeg te bieden om u volledig te verrassen. In de gerechten staat de kwaliteit van de streekproducten uit Zeeland centraal, waardoor iedere maaltijd een feestje wordt. Begin de dag met een lokale bolus van de bakker, die ook wel bekend staat als een jikkemiene. Ook ‘s middags is deze lekkernij favoriet bij inwoners van Zeeland. In de avond heeft u keuze uit genoeg Zeeuwse gerechten en bovendien de mogelijkheid om uw kookkunsten te laten zien in uw eigen villa. Wat dacht u bijvoorbeeld van mosselen in look? Of echte Zeeuwse spruitjes van De Fruitkraam Buttinge, een boerderijwinkel in Zeeland? Voor het toetje maakt u een zomerse fruitsalade, waarvoor u het best kunt aankloppen bij ‘Winkeltje’ De Fruithoek. Een ding is zeker: er zijn genoeg recepten om uw vakantie naar een culinair hoogtepunt te brengen.

Recept mosselen

Dineren op de veranda van uw vakantievilla

Uit eten gaan is leuk, maar de eigen keuken in duiken met streekproducten uit Zeeland is nog veel leuker! Dé plek om Zeeuwse gerechten in elkaar te flansen. Voor de lekkerste ingrediënten kunt u terecht bij een van de vele boerderijwinkels die Zeeland rijk is. Als het vervolgens tijd is om aan tafel te gaan, kunt u van de maaltijd genieten op uw eigen veranda aan het water. Door de vrijstaande ligging van de villa’s heeft u naast genoeg ruimte om zorgeloos vakantie te vieren ook nog eens veel privacy. Zo kunt u optimaal dineren samen met uw reisgezelschap. 

Na het dineren is afwassen verleden tijd, want in de luxe en volledig ingerichte keuken vindt u uiteraard ook een vaatwasser. Zo hoeft u na het eten zich niet meer te bekommeren over de vaat en kunt u ontspannen achterover leunen. Bovendien is dat niet het enige apparaat waarover de keuken beschikt, want er is zelfs een combimagnetron aanwezig om de lekkerste bijgerechten in te bereiden. 

Een ding is zeker: het zal u tijdens uw vakantie aan luxe en exclusiviteit niet ontbreken. Om er zeker van te zijn dat u als herboren thuis komt, zijn er ook een aantal villa’s die beschikken over wellness faciliteiten. Vergeet aan het einde van de vakantie ook niet om iets mee te nemen voor de thuisblijvers. Want zeg nu zelf, terug naar huis keren zonder souvenirs is toch een stuk minder leuk? Zo verkoopt De Stelhoek allerlei streekproducten die leuk zijn om cadeau te doen.

Veranda vakantievilla

Een zorgeloos verblijf bij Oesterdam Resort

Oesterdam Resort doet er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken door rekening te houden met ieder type vakantieganger. Daarom is er voor iedereen een geschikte vakantievilla te vinden, die voldoet aan alle wensen en eisen. Om de rust te omarmen kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een natuurhuisje in Zeeland. Ideaal om één te worden met de natuur en daarnaast ook dichter tot uw partner te komen dankzij jullie tijd samen.  

Als u er even tussenuit wilt met een groter reisgezelschap, kunt u terecht in een ruim vakantiehuis in Zeeland voor 4 personen. In het huis omringt u zich met allerlei luxe, waardoor alle ingrediënten aanwezig zijn voor een zorgeloze vakantie. Trek eropuit in de omgeving om zo alle geheimen van Zeeland te ontdekken. Aan het einde van de dag is het tijd om neer te ploffen in een heerlijk bed of wat me-time in te plannen in de fijne badkamer. Van plan om opa en oma een onvergetelijke tijd te bezorgen? Ga dan voor een vakantiehuis in Zeeland voor 6 personen. Afhankelijk van de gewenste mate van luxe is er voor ieder gezelschap een geschikt huis te vinden. Speciaal voor de twijfelaars zijn er ook voldoende mogelijkheden voor een last minute vakantiehuis in Zeeland

Bent u ook van plan om zorgeloos te genieten en heerlijk te gaan koken met Zeeuwse producten? Wacht dan niet langer en boek vandaag nog uw verblijf!