1. Luxe resort in Zeeland
  2. Hotel suites en villa's
  3. Privé wellness faciliteiten

Kerstvakantie in Zeeland

Vier de kerstvakantie in Zeeland bij Oesterdam Resort en beleef een ontspannen tijd met uw geliefde, gezin of familie. Huur een huisje met kerst of een hotel suite en ervaar buitengewoon veel luxe op ons vakantiepark. En niet alleen in uw hotel suite of villa, ook de uitstekende faciliteiten bezorgen u het relaxte gevoel. Huur voor de kerst in Zeeland een hotelkamer voor 2 tot 4 personen waarbij u gratis gebruik kunt maken van het belevingsbad, de sauna's en stoomcabines in het hotel. Viert u de kerstvakantie in Zeeland met een grotere groep? Verblijf dan met kerst in een luxe vakantiehuis voor maximaal 16 personen, waarbij ook privé wellnessmogelijkheden zijn. Met wie bezoekt u ons luxe vakantiepark in Zeeland tijdens kerst?

 

Vakantievilla met kerst

Een onvergetelijke kerstvakantie viert u in het Zeeuwse Tholen! Huur met uw gezin, familie of vrienden een vakantievilla op Oesterdam Resort in Zeeland tijdens de kerst en geniet van rust, ruimte en natuur. De luxe vakantievilla’s zijn modern en sfeervol ingericht. Tijdens het winterse weer is het fijn dat enkele vakantievilla's beschikken over een sfeerhaard, buitenhaard en/of een overdekt terras. Extra ontspannen tijdens de kerst in Zeeland? Kies dan voor een vakantievilla met wellness.

Hotel met kerst

Verblijf met de kerst in ons luxe hotel in Zeeland. De hotel suites zijn modern en sfeervol ingericht en de meeste suites bieden een prachtig uitzicht over het water. Als gast kunt u gebruik maken van de wellnessfaciliteiten van ons hotel: infrarood sauna, Finse sauna, stoomcabine, relax ruimte met zoutmuur, belevingsbad of belevingsdouche. De suites bieden plaats aan 2 tot 4 personen, ideaal voor een kerstvakantie in Zeeland met uw partner en/of gezin!

 

Wat te doen in de kerstvakantie?

Samen met uw partner, gezin, familie of vrienden de kerst vieren in Zeeland? Op ons exclusieve vakantiepark in Zeeland komt u in de kerstvakantie helemaal tot rust in uw luxe vakantievilla of hotel suite. Voor een luxe kerstdiner kunt u terecht op het vakantiepark. Bij Restaurant Marina Beachclub geniet u van culinaire hoogstandjes met een betoverend uitzicht over de jachthaven en het water. Het vakantiepark is daarnaast ook de ideale uitvalsbasis om het Zeeuwse eiland Tholen te ontdekken. In Tholen vindt u prachtige bezienswaardigheden, gezellige restaurantjes en geniet u van de natuur. Steden als Bergen op Zoom, Yerseke, Antwerpen en Rotterdam zijn tijdens uw kerstvakantie in Zeeland ook een bezoek waard.

Vier uw kerstdagen op ons schitterende vakantiepark in Zeeland! 🎄

Boek uw kerstvakantie