Resort Waterrijk Oesterdam
Winter in Zeeland

De Zeeuwse winter: rust & ruimte in overvloed!

Winters genieten in Zeeland

Zeeland in de winter moet u zelf ervaren. Het is een totaal andere ervaring dan de drukke en zonnige zomermaanden. Uitgestorven stranden, gezellige wintermarkten, winterse landschappen, ja Zeeland is dé provincie op het gebied van rust en ruimte in de winter. Met maar liefst 650 kilometer aan kustlijn is een winterwandeling over het strand zo gemaakt. Met rode wangen van de frisse wind warmt u daarna binnen weer op met een welverdiende kop warme chocolademelk. Laat u vooral niet tegenhouden door de kou, want zoals ze bij Bever zeggen: "Niemand is een binnenmens!". Dus trek aan die winterjas, zet een muts op en ga Zeeland ontdekken in de winter.

Winteractiviteiten in Zeeland

✦ Maak een winterwandeling over het strand, bijvoorbeeld bij Burgh-Haamstede, tussen Vrouwenpolder en Oostkapelle of bij Zoutelande.

✦ Bezoek de kerst- en wintermarkten in steden als Goes en Vlissingen welke prachtig zijn versierd en verlicht. Zoek de gezelligheid met elkaar op tijdens een wandeling door de Zeeuwse steden.

✦ Organiseer uw eigen Nieuwjaarsduik, of dit nu op 1 januari is of op een andere dag. Even de tanden op elkaar, maar goed voor geest en lichaam!

✦ Maak in de winter eens een kanotocht. In de wintermaanden heeft u een grote kans om bijzondere vogels of een bruinvis te spotten, een unieke ervaring!

Winter bij Oesterdam Resort

✦ Geniet optimaal in een villa met privé wellness faciliteiten zoals een sauna, bruisbad of Sunshower. Heerlijk na een lange strandwandeling!

✦ Ook tijdens een verblijf in een hotel suite maakt u gebruik van de wellness area. Volledig relaxen in de infrarood sauna, de Finse sauna, de stoomcabine, de relaxruimte of het belevingsbad. 

✦ Verwen uzelf en bestel een heerlijk ontbijt, lunch of diner bij onze Marina Beachclub. Een heerlijke smaaksensatie!

✦ Geniet echt even van quality time met elkaar, schenk een goed glas wijn in, doe een spelletje of steek de open haard (op aanvraag) aan. Perfect in de winter!

Oesterdam Resort: een oase van luxe!

Unieke ligging aan het water

Oesterdam ligt direct aan open water, midden in Nationaal Park Oosterschelde, over een unieke locatie gesproken!

Zeer luxe resort

Villa's ontworpen door Piet Boon, luxe extra's zoals wellness, een trendy Beachclub in Ibiza-stijl, u wordt verwend!

Ontspannen wellness vakantie

Juist in de winter is een vakantie met wellness extra fijn, opwarmen in de sauna doet u bij Oesterdam Resort.