Resort Waterrijk Oesterdam
Marina Beachclub

Marina Beachclub

  • Trendy Marina Beachclub mét cabanastrand
  • Ontbijt, lunch, diner & lounge
  • Zakelijke events in 10 unieke ruimtes

Zeeland: Genieten aan het water.

De magie van het omringende water zorgt ervoor dat een bezoek aan onze Marina Beachclub een waanzinnige ervaring is. Geniet bij ons restaurant van alle culinaire uitspattingen van onze chefs met uitzicht op niveau. Oesterdam is gelegen tussen het Bergsche Diep en de Oosterschelde, wat zorgt voor 360 graden genot en een prachtig uitzicht over onze jachthaven

Ook voor zakelijke events is onze Marina Beachclub de place 2 be! De inspirerende omgeving zorgt voor een toplocatie voor vergaderingen tot seminars, teamuitjes en congressen.

Restaurant Oesterdam

Bij ons trendy restaurant kan je altijd terecht voor een ontbijt, lunch of diner. Op vakantie vind je hier de ideale combinatie van een prachtige omgeving en culinair genieten omringd door zilte zeelucht, ruimte en water.

Ons menu

Loungebar & Cabanastrand

Binnen aan onze loungebar of buiten op het cabana beach genietend van de zon: Lounge away! Ontspanning en genot, genieten van kleurrijke coctails, speciaalbieren en een zorgvuldig samengestelde wijnkaart.

Het Ibiza gevoel was nog nooit zo dichtbij ...

Zakelijke evenementen

Onze Marina Beachclub heeft meerdere zalen en ruimtes welke speciaal zijn ontworpen om ieder zakelijk event tot een groot succes te maken! Denk hierbij aan vergaderzalen met de meest moderne technieken en een grote eventroom incl. groot dakterras met uniek uitzicht over het water.

Combineer een vergadering met een (prive?) diner, activiteit of zelfs overnachting. Alles is mogelijk bij Oesterdam!
Zakelijke mogelijkheden

Geniet mee van voorgaande events