• Beachclub aan het Zoommeer
  • Luxe en trendy club met cabanastrand
  • Het Ibiza van Nederland

Marina Beachclub in Tholen

Dé hotspot van Zeeland vindt u bij Oesterdam Resort. Marina Beachclub is the place to be voor uw lunch, diner of zakelijk event! De trendy club wordt volledig omringd door water, waardoor u altijd geniet van een schitterend uitzicht. Food en drinks worden gecombineerd met hét ultieme gevoel van luxe. Geniet binnen in de hippe club bij de haard of loungebar of relax buiten op het verwarmde terras of cabanastrand. Laat u culinair verrassen in het heerlijkste restaurant van Tholen. Luxe dineren en tegelijkertijd genieten van een adembenemend uitzicht over de jachthaven en het water; dat kan bij Marina Beachclub op Oesterdam Resort. Proef de lekkerste gerechten, ruik de zilte zeelucht en hoor het golvende water op de achtergrond; al uw zintuigen worden geprikkeld! Ontbijt, lunch, diner of heerlijk loungen - u kunt altijd terecht bij de trendy beachclub, volledig in Ibiza style! Een ideale plek waar u bijvoorbeeld tijdens uw weekend weg met vriendinnen kunt relaxen. 

 
 

Restaurant

Bij ons trendy restaurant kunt u altijd terecht voor een ontbijt, lunch of diner. Onze menukaart is dynamisch met ieder seizoen passende gerechten. Laat u culinair verrassen!

Loungen

Geniet van een hapje en een drankje in een stijlvolle ambiance op het terras, cabanastrand of de binnen- en buiten loungebar. Waan u op ons privé strand op een zonnige vakantiebestemming.

Zakelijk

Marina Beachclub beschikt over diverse zalen en ruimtes voor zakelijke evenementen. Denk aan een boardroom met privé balkon, een ruimte met eigen terras of een businessroom met havenzicht.

Ontdek de Marina Beachclub

Wilt u dé hotspot van Zeeland bezoeken? Boek uw verblijf in een luxe vakantievilla of hotel suite en ontdek het Ibiza van Nederland in een luxe en stijlvolle ambiance. Laat u verwennen bij de Marina Beachclub met een heerlijke maaltijd of drink een drankje op het cabanastrand. In ons trendy restaurant vindt u ieder seizoen passende gerechten waar u volop van kunt genieten. Ook kunt u relaxen in de binnen- en buiten loungebar. U waant zich op een heerlijk privé strand.

  • Trendy à la carte restaurant voor ontbijt, lunch en diner
  • Lounge mogelijkheden met cabanastrand
  • Zalen en ruimtes voor zakelijke events
  • Luxe overnachtingen in villa's of hotel suites
  • Outdoor wateractiviteiten op de outback

Sfeerimpressie van Oesterdam Resort

 

Zakelijke arrangementen en luxe overnachten

Marina Beachclub is ook uitermate geschikt voor een congres, seminar, vergadering of een andere zakelijke bijeenkomst. Laat u volledig inspireren door een schitterende ligging aan het water van het Zoommeer en in de jachthaven van Oesterdam. Maak uw verblijf compleet met een heerlijk diner in het restaurant, een uitdagende activiteit op de outback of een luxe overnachting in een villa of het hotel. De luxe 2-persoons en 4-persoons hotel suites zijn stijlvol ingericht en bieden een schitterend uitzicht op het water. Om uw verblijf nog luxer en comfortabeler te maken is uw hotelverblijf inclusief gebruik van het belevingsbad, de spa en wellness én de sportfaciliteiten. Bekijk nu de zakelijke mogelijkheden

Bekijk onze villa's en hotel suites