1. Samen genieten tijdens de feestdagen
  2. Home Cooking Take Out in uw villa

De feestdagen op een Resort in Tholen

Bent u op zoek naar een luxe resort in Nederland? Oesterdam is een luxe resort dat over unieke villa’s en luxe hotelsuites beschikt. Met een ligging in Tholen, op het gelijknamige Zeeuwse eiland, is het de ideale plek om helemaal tot rust te komen. Dankzij een schitterend uitzicht op het water, de omliggende natuur en de luxe faciliteiten geniet u van een ontspannen en onbezorgde vakantie. Een weekend, midweek of lange vakantie doorbrengen op een resort in Zeeland tijdens de feestdagen is altijd een uitstekend idee. Niets moet en alles mag. De prachtige Marina Beachclub beschikt over een trendy restaurant, gloednieuwe 2- en 4-persoons luxe hotel suites en wellness faciliteiten.

 

Geniet van diverse arrangementen tijdens de feestdagen

Of u nu in ons hotel verblijft of op het resort, de feestdagen maken we voor u extra speciaal. Bekijk hier onder wat u tijdens de feestdagen allemaal kunt verwachten bij Oesterdam!

Take out voor in uw villa of thuis

Nieuw dit jaar is de take out mogelijkheid. Want als u niet naar ons toe kan komen, dan komen we toch gewoon bij u thuis? Geniet tijdens de feestdagen van een heerlijk culinair diner van Oesterdam, maar dan gewoon bij u thuis of op het resort! Wij hebben het meeste werk al voor u gedaan. Met een paar kleine handelingen serveert u een compleet feestelijk diner om samen van te genieten!

In een handomdraai zet u een heerlijk culinair diner op tafel.

  • 4-Gangen diner €45
  • Mogelijk op 24, 25, 26 en 31 december
  • Geef uw bestelling door voor 18 december 
  • Receptie@oesterdam.nl of +31 (0) 166 604 697
Bestel direct Take out menu
 

 Bestellijst-Feestdagen2020

 

Coronavirus & Feestdagen