Resort Waterrijk Oesterdam
Herfstvakantie Zeeland

Herfstvakantie Zeeland

  • Luxe resort aan het water
  • Vrijstaande villa's en hotel suites
  • Trendy Marina Beachclub

Herfstvakantie aan het Zoommeer in Zeeland

Wanneer de eerste weken na de zomervakantie er alweer op zitten, biedt de herfstvakantie hét moment om weer even aan het dagelijkse ritme te ontsnappen. Even een heerlijk weekendje of midweekje weg in de herfstvakantie: dat wil toch iedereen? En waar kunt u uw vakantie nu beter doorbrengen dan aan de schitterende Zeeuwse wateren? Oesterdam Resort is een super-de-luxe resort met watervilla's en hotelsuites en heeft een prachtige ligging in Tholen, aan het Zoommeer. U komt toch ook tijdens de herfstvakantie naar Zeeland?

Zoek uw ideale verblijf tijdens de herfstvakantie in Zeeland ⤵

Uw luxe vakantievilla of hotel suite in de herfstvakantie

Waar kiest u voor tijdens uw weekend of midweek weg in de herfstvakantie? Een vrijstaande vakantievilla aan het water of juist een super-de-luxe hotel suite? Waar u ook voor kiest, één ding is zeker: u geniet van een weldaad aan luxe en comfort. Onze villa’s zijn geschikt voor 4 tot 16 personen en zijn werkelijk van alle gemakken voorzien. Tip: kies voor een wellness vakantiehuis in de herfstvakantie. Heerlijk opwarmen in de sauna of jacuzzi na een lange herfstwandeling door het Zeeuwse landschap: dan beleeft u pas écht het ultieme vakantiegevoel. Waar u dit gevoel óók beleeft, is in onze luxe en ruime hotel suites voor 2 tot 4 personen. De suites zijn geïnspireerd door een hoge kwaliteit en extra services. Zo is uw hotelverblijf inclusief gebruik van het belevingsbad en de spa en wellness faciliteiten.

Uw herfstvakantie bij Oesterdam:

  • Verblijf in een vrijstaande villa voor 4 tot 16 personen
  • Of een super-de-luxe hotel suite voor 2 tot 4 personen
  • Geniet van alle wellnessfaciliteiten en mogelijkheden
  • Laat u culinair verrassen bij ons mooie restaurant 
  • Maak schitterende herfstwandelingen in de omgeving

Activiteiten tijdens uw herfstvakantie in Zeeland

We verklappen het alvast: Zeeland is prachtig in de herfst! Er zijn dan ook vele activiteiten tijdens de herfstvakantie in Zeeland op én in de omgeving van ons resort. U maakt de mooiste wandelingen of fietstochten door een waterrijk en herfstig landschap om vervolgens ultiem te ontspannen bij de luxe Marina Beachclub op ons resort. De beachclub is dé hotspot van Zeeland, waar u altijd terecht kunt voor food en drinks in een luxe sfeer. 's Avonds geniet u van alle luxe in uw villa of hotel suite tijdens de herfstvakantie in Zeeland. Vergeet ook geen bezoek te brengen aan gezellige steden als Bergen op Zoom en Yerseke. Ga voor ultieme ontspanning tijdens een herfstvakantie in Zeeland bij Oesterdam Resort. En dit alles met een schitterend uitzicht op het Zoommeer!