Resort Waterrijk Oesterdam
Overnachten Zeeland

Overnachten Zeeland

  • Luxe overnachten in Zeeland
  • Hotel suites & villa's
  • Wellness faciliteiten

Overnachten in Zeeland in ultieme luxe

Zeeland, de provincie waar water het landschap domineert. Linksom of rechtsom, u komt altijd weer bij het water uit. Daarom is het ook niet gek dat u op veel plekken kunt overnachten in Zeeland aan het water. Oesterdam Resort is een exclusief vakantieoord in Zeeland, gelegen aan het Zoommeer. Voor een overnachting in Zeeland bij Oesterdam boekt u een hotel suite of een luxe vakantievilla. Bij Oesterdam Resort geniet u bovendien van luxe extra's. Een gedeelte van onze vrijstaande villa's is uitgerust met wellness faciliteiten en ook in het hotel heeft u toegang tot wellness. Ontspannen en luxe overnachten in Zeeland? Wij zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van een ontspannen verblijf.

  • Voor 4 tot 16 personen
  • Veelal gelegen aan het water
  • Luxe extra's zoals een aanlegsteiger of wellness

Villa overnachting in Zeeland

Overnachten in Zeeland in onze villa's is mogelijk voor elk gezelschap. Beschikt u over een eigen boot? Boek dan een villa met aanlegsteiger voor een overnachting in Zeeland. Vanaf Oesterdam maakt u de mooiste tochten. Geniet u graag van een dagje sauna? Boek dan een overnachting in Zeeland met wellness, zodat u op elk gewenst moment kunt genieten van uw eigen sauna of bruisbad. En niet te vergeten, dankzij de ligging van de meeste villa's aan het water geniet u de gehele dag van een schitterend uitzicht!

  • Voor 2 tot 4 personen
  • Inclusief gebruik van wellness
  • Stijlvolle inrichting met onder andere een regendouche en ligbad

Overnachten in Zeeland in een hotel

Een overnachting in Zeeland in ons hotel is puur genieten. Samen met uw partner of met z'n vieren in onze suites voor 4 personen, met extra afgesloten slaapkamer. Vanuit uw stijlvol ingerichte suite heeft u een prachtig uitzicht over de Oosterschelde. Het wellness gedeelte is vrij te gebruiken voor hotelgasten en bestaat uit diverse sauna's, een stoombad, een relax ruimte en een belevingsbad- en douche. Hier in Zeeland is overnachten een relaxte aangelegenheid!

Zeeland ontdekken

Komt u luxe overnachten in Zeeland? Dan wilt u vast ook meer van de provincie zien. Wist u bijvoorbeeld dat Zeeland de provincie is met de minste inwoners in Nederland? Zeeën aan ruimte liggen er op u te wachten tijdens een overnachting in Zeeland. Hoewel een weekendje weg al heerlijk is, raden wij u aan wat langer te blijven als u Zeeland écht wilt ontdekken. En of u dat nu doet op de fiets, vanaf het water of te voet, Zeeland zal u aangenaam verrassen. En wilt u toch een dagje onze mooie provincie verlaten? Dan liggen bruisende steden zoals Rotterdam of Antwerpen op korte afstand. Kom naar Zeeland, waar overnachten bij Oesterdam Resort een waar genot is. 

Oesterdam Resort biedt ook uitgebreide faciliteiten waaronder onze trendy Marina Beachclub ⬇️

Veelgestelde vragen over overnachten in Zeeland ⤵

Waar kan ik luxe overnachten in Zeeland?

Luxe overnachten in Zeeland doet u bij Oesterdam Resort. Bij ons wordt u helemaal in de watten gelegd. Geniet van het zonnetje op uw privé terras, ontspan bij de wellness faciliteiten van het hotel of relax bij Restaurant Marina Beachclub. Wilt u liever de omgeving verkennen? Huur een fiets of e-chopper en ga eropuit. Overnachten in Zeeland was nog nooit zo relaxed!

Waar kan ik overnachten in Zeeland aan het water?

Wij begrijpen als geen ander dat u in Zeeland wilt overnachten aan het water. Deze zonnige provincie staat natuurlijk niet voor niets bekent om haar waterrijke omgeving. Huur tijdens uw overnachting in Zeeland een bootje en ga lekker varen. Of beoefen uw favoriete watersport zoals suppen, kanoën, of RIB varen. Een heerlijke vakantie is gegarandeerd bij Oesterdam Resort!

Welke overnachting in Zeeland is geschikt voor een wellness vakantie?

Een overnachting in Zeeland mét wellness ervaart u in een luxe villa of ruime hotel suite bij Oesterdam Resort. Geniet in een villa van privé wellness faciliteiten zoals een sauna, bruisbad of Sunshower. Wanneer u komt overnachten in Zeeland in een hotel suite heeft u onbeperkt toegang tot onder andere een sauna, stoomcabine, relax ruimte en belevingsbad. Een overnachting in Zeeland mét wellness klinkt toch heerlijk?