Resort Waterrijk Oesterdam
Vakantiepark met jachthaven

Vakantiepark met jachthaven

  • Verblijf aan het Zoommeer
  • Moderne jachthaven met uitgebreide voorzieningen
  • Villa's met privé aanlegsteiger

Vakantiepark met jachthaven in Zeeland

Waterrijk Oesterdam in Zeeland is een uniek vakantiepark mét eigen jachthaven, Marina Oesterdam. Bent u een watersportliefhebber of heeft u een eigen boot? Dan is dit uw ideale vakantiebestemming. Bij Resort Waterrijk Oesterdam verblijft u in een luxe hotel suite of in een unieke watervilla. De connectie met het water is niet te missen op het resort, zo liggen de villa's direct aan het Zoommeer met een prachtig uitzicht over het water. Ook vanuit de hotel suites kijkt u uit over het water en wat een rust ervaart u hier. Op ons vakantiepark met eigen haven heeft u de mogelijkheid zoveel mogelijk tijd op en bij het water door te brengen. Neemt u uw eigen boot mee, dan legt u die aan in de jachthaven of bij de privé aanlegsteiger van uw vakantievilla. Laat u inspireren op ons waterrijke vakantiepark met jachthaven.

 

Vakantiehuis huren bij een jachthaven

Wilt u een vakantiehuis huren in Zeeland maar tegelijkertijd zoveel mogelijk tijd op uw boot of op het water doorbrengen? Boek dan uw vakantie bij Resort Waterrijk Oesterdam, een vakantiepark met jachthaven. De jachthaven biedt u alle luxe en voorzieningen om optimaal van uw boot en vakantie te genieten. Met zowel de Zeeuwse als Brabantse wateren binnen bereik zijn er eindeloze mogelijkheden om te gaan varen. Op deze bijzondere plek in Nederland is het nog aangenaam rustig en zult u achteraf met veel plezier terugkijken op een heerlijke vakantie. Wilt u vaker terugkomen bij Waterrijk Oesterdam? Dan is het wellicht interessant om een ligplaats voor uw boot te huren voor bij de jachthaven.

Op ons vakantiepark met eigen haven boekt u een van onze villa's of een hotel suite. De villa's zijn geschikt voor 4 tot 16 personen, een hotel suite boekt u voor 2 of 4 personen. Bij Waterrijk Oesterdam staat luxe en kwaliteit voorop en hebben alle woningen een prachtig design en subtiele details. De villa's en suites zijn smaakvol ingericht en laten u meteen thuis voelen. Het is ook mogelijk om een villa met wellness te huren. Tevens beschikken de meeste villa's over een eigen aanlegsteiger waar u, in plaats van bij de jachthaven, ook uw boot kan aanleggen. Op vakantie met uw eigen boot in Zeeland, Resort Waterrijk Oesterdam maakt het mogelijk.

Faciliteiten bij Waterrijk Oesterdam

Bij ons vakantiepark met jachthaven heeft u ook de beschikking over een groot aantal andere faciliteiten. Zo is Marina Beachclub dé plek voor lunch, diner of een drankje bij ondergaande zon. Op het privé strand neemt u plaats op een van loungebedden, of maak gebruik van het verwarmde terras. De wellnessfaciliteiten zijn voor al onze gasten vrij te gebruiken. Na een lange dag op het water is de sauna een heerlijke plek om de dag af te sluiten. Op het water zijn nog veel meer activiteiten te doen, wat dacht u van wakeboarden of waterskiën? De RIB Experience is een belevenis voor echte waaghalzen, daar zult u nog lang over napraten.