Resort Waterrijk Oesterdam
Vakantie met boot

Vakantie met boot

  • Vakantiepark aan het Zoommeer
  • Luxe vrijstaande vakantievilla's
  • Perfect voor een vakantie met de boot

Vakantie met de boot

Voel de vrijheid op het water tijdens een vakantie met de boot. Oesterdam Resort is hiervoor uw ideale vakantiebestemming. Ons vakantiepark met jachthaven ligt aan het water van het Zoommeer, omringd door Nationaal Park Oosterschelde, en biedt luxe vrijstaande villa's. Een aantal villa's hebben een eigen aanlegsteiger, de perfecte uitkomst als u met de boot op vakantie wilt. U kunt uw eigen of gehuurde boot gemakkelijk aanleggen bij uw vakantiehuis. Vanuit uw villa heeft u een prachtig uitzicht op het water en komt u helemaal tot rust. Laad uw batterij even op en huur een vakantiehuis met boot in Zeeland bij Oesterdam Resort.

 

Vakantiehuis met boot huren 

Er is geen betere plek dan Zeeland voor een vakantie met eigen boot. De naam zegt het al, het bestaat voor een groot deel uit water, maar liefst 40%. Kiest u voor een huisje huren aan het water met boot, dan bent u bij Oesterdam Resort voorzien van alle luxe gemakken: een volledig ingerichte open keuken, moderne badkamer, sfeervolle woonkamer, ruime tuin met meubilair en sommige vakantiehuizen hebben een privé aanlegsteiger. Zo kunt u eenvoudig, na een dagje varen, uw boot aanmeren bij uw villa. Voor extra luxe kiest u de 10-persoons wellnessvilla. U beschikt dan over een sauna en sunshower. Een huisje met boot huren in Zeeland is bij ons mogelijk voor gezelschappen van maximaal 10 personen.

Uw vakantie met de boot

  • Jachthaven Marina Oesterdam
  • Luxe villa's (ook met aanlegsteiger)
  • Voor maximaal 10 personen
  • Privé wellnessmogelijkheden
  • Bootverhuur mogelijk
 

Tips tijdens een vakantie met uw (eigen) boot

Op en rondom ons vakantiepark aan het water is er meer dan genoeg te beleven, met én zonder boot. Wij zetten graag een aantal tips voor u op een rijtje, welke u eenvoudig kunt ondernemen wanneer u besluit om een huisje met boot te huren bij Oesterdam Resort.

🛥 Varen over het Zoommeer - Een huisje huren aan het water met boot biedt vele mogelijkheden. Één daarvan is een dagje varen over het Zoommeer. Na een heerlijk dagje op het water, kunt u uw boot aanleggen bij de villa of in de jachthaven Marina Oesterdam. Wanneer u geen eigen boot tot uw beschikking heeft, kunt u deze op ons resort huren.

🌿 Wandelen of fietsen - De natuurrijke omgeving van Oesterdam Resort is uitermate geschikt voor een lange wandel- of fietstocht. Vanaf het park lopen talloze fiets- en wandelroutes die u langs prachtige vergezichten leidt. Ontdek bijvoorbeeld Nationaal Park Oosterschelde.

🌆 Zeeuwse steden - In de buurt van ons vakantiepark liggen talloze schilderachtige dorpjes en monumentale steden. Zo liggen Bergen op Zoom (7 km) en Yerseke (10 km) dichtbij. Ervaar de Zeeuwse gastvrijheid en proef lokale lekkernijen zoals de Zeeuwse bolussen en mosselen.

✨ Marina Beachclub - Als u met de boot op vakantie gaat bij Oesterdam Resort, dan mag een bezoekje aan onze Marina Beachclub niet ontbreken. Dé place to be voor uw lunch of diner. Laat u culinair verrassen en geniet van het uitzicht op het water.