Resort Waterrijk Oesterdam
Trouwen in Zeeland

Trouwen in Zeeland

 • Op het prachtige Cabana strand of op het dakterras
 • Overnacht in een royale bruidssuite of luxe villa
 • Met trendy en stijlvolle Marina Beachclub

Trouwen in Zeeland bij Oesterdam Resort 👰💖

Bent u op zoek naar dé perfecte locatie om te trouwen in Zeeland? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij Oesterdam Resort. Met luxueuze hotelsuites, mooie vrijstaande villa’s, een smaakvol en trendy ingerichte Marina Beachclub, een prachtig Cabana strand in Ibiza-style én een schitterende ligging aan het Zoommeer beschikt Oesterdam Resort over alle faciliteiten om uw trouwdag compleet te maken. Oesterdam Resort biedt uiteenlopende mogelijkheden voor jullie bruiloft. Trouwen in Zeeland was nog nooit zo romantisch! 

Trouwen en overnachten bij Oesterdam Resort

Na uw trouwerij bij Oesterdam Resort kunnen u en uw gasten overnachten op het resort. Wij bieden speciaal voor het gelukkige bruidspaar een zeer stijlvol ingerichte royale bruidssuite. Vanuit uw bruidssuite heeft u een prachtig uitzicht over het water. Uw super de luxe bruidssuite is voorzien van een extra groot kingsize bed, ruime badkamer met regendouche en bruisbad en een comfortabel zitgedeelte. Als gast van Oesterdam Resort maakt u gratis gebruik van de wellnessfaciliteiten van ons hotel met diverse sauna’s, een relax kamer en belevingsbad. Tevens is het ook mogelijk om te overnachten in één van onze luxe en volledig ingerichte villa’s. Wanneer komt u trouwen aan het water en overnachten bij Oesterdam Resort?

Trouwen op het strand in Zeeland

Trouwen op het strand, wie heeft daar nu niet van gedroomd? Bij Oesterdam Resort is het mogelijk. Met een adembenemend uitzicht over de Oosterschelde beleeft u samen met uw gasten een dag om nooit meer te vergeten. Uw unieke trouwlocatie bij Oesterdam Resort in Zeeland is volledig omringd door water. De setting van ons Cabana strand zorgt ervoor dat u en uw gasten het gevoel hebben dat u in Ibiza bent beland. Trouwen op het strand in Zeeland bij Oesterdam: een bijzondere ervaring in alle luxe, rust en ruimte. Wilt u liever trouwen op ons dakterras? Vanaf het dakterras van onze eventroom hebben u en uw gasten een weids uitzicht over het water van het Zoommeer. 

Daarom trouwen bij Oesterdam Resort ⤵

  Trouwen aan het water en op het strand

  Een unieke trouwlocatie; met de voeten in het water en de gasten om jullie heen. Liever trouwen op ons dakterras? Dan geniet u van een panoramisch uitzicht over de omgeving.

  Een compleet verzorgde dag

  Bij Oesterdam Resort wordt uw trouwdag tot in de puntjes verzorgd. Een prachtige ceremonie, receptie, overheerlijk diner en onvergetelijk feest; en dat allemaal op één locatie

  Luxe overnachten

  Overnacht in onze luxe bruidsuites met een schitterend uitzicht over het Zoommeer. U kunt uw gasten de mogelijkheid bieden om te overnachten op ons resort

Hier vindt u onze unieke trouwlocatie ⤵

💍 Wat is een mooie trouwlocatie in Zeeland aan het strand?

Oesterdam Resort is een unieke trouwlocatie aan het water van het Zoommeer in Tholen. Het resort beschikt over een Cabana strand, sfeervolle feestzaal met bar, royaal buitenterras, private dining area, gastenkamers en villa's en een professionele keuken. Kortom; alle ingrediënten zijn aanwezig om uw trouwdag compleet te maken!

💍 Op welk resort in Zeeland kan ik trouwen en overnachten in een bruidssuite?

Bij Oesterdam Resort kunt u overnachten in een super de luxe bruidssuite. Het is een zeer ruime en stijlvol ingerichte suite en biedt u een schitterend uitzicht op het water. U beschikt onder andere over een kingsize bed, ruime badkamer met bruisbad en regendouche en bovendien heeft u toegang tot de wellnessfaciliteiten van het hotel. Het is tevens ook mogelijk om te overnachten in één van onze luxe vakantiehuizen