1. Luxe suites voor 2 - 4 personen
  2. Belevingsbad en spa & wellness
  3. Gevestigd in de gloednieuwe centrumvoorziening

Luxe resort suites vanaf 1 juni

Wilt u onbezorgd genieten en compleet ontspannen in het schitterende Zeeland? Dan is een verblijf in de super de luxe resort suites van het hotel van Waterrijk Oesterdam echt wat voor u. De resort suites zijn geïnspireerd door veel luxe, hoge kwaliteit en extra services. Halverwege 2019 wordt de gloednieuwe centrumvoorziening gerealiseerd, waar onder andere de nieuwe resort suites zich gaan bevinden. Het schitterende resort in Tholen beschikt dan over prachtige 2-persoons en 4-persoons suites die hetzelfde hoge niveau van luxe en comfort bieden als de vakantievilla’s aan het water. De luxe suites zijn modern en stijlvol ingericht en bieden een prachtig uitzicht op het water. Geniet van de extra services, want uw hotelverblijf is inclusief gebruik van het belevingsbad, de spa & wellness en de sportfaciliteiten

Geniet van veel luxe in de Oesterdam Suite voor 2 of 4 personen of kies voor meer ruimte in de Oesterdam Suite Royal voor 2 of 4 personen. Alle denkbare luxe is aanwezig in de resort suites. De 2-persoons suites bieden een kingsize bed voor een heerlijke nachtrust, een regendouche en een ligbad voor ultieme ontspanning, een apart toilet en een minibar. Het luxe hotel is met haar 4-persoons suites ook geschikt voor families. Deze suites bestaan uit een kamer met een super de luxe kingsize bed, een kitchenette en een eettafel met stoelen én een afgesloten slaapkamers met twee 1-persoons boxspringbedden. De luxe badkamer beschikt over een regendouche en een ligbad. Een verblijf in de resort suites betekent puur genieten voor de vakantieganger in Zeeland en de zakelijke reiziger die van kwaliteit en luxe houdt. 

 

Luxe hotel met belevingsbad en spa & wellness

Uw verblijf in de luxe resort suites is inclusief gebruik van het belevingsbad, het spa & wellness aanbod en de sportfaciliteiten. Beleef ultieme ontspanning én inspanning op een prachtige locatie in Zeeland. Bovendien is uw hotelverblijf inclusief een overheerlijk ontbijt, dagelijkse schoonmaak, gratis WiFi en gratis parkeren. De unieke ligging van de luxe resort suites midden in de natuur en aan het water samen met de hoge kwaliteit en extra services maken het hotel van Waterrijk Oesterdam extra bijzonder. Tijdens het design en de indeling van de suites is rekening gehouden met de zichtlijnen, zodat alle hotelgasten genieten van een prachtig uitzicht, enerzijds over de jachthaven en het Zoommeer en anderzijds over het resort en de Oosterschelde. Wie op zoek is naar rust, ruimte, natuur en luxe vindt dat allemaal in de luxe resort suites. De suites gaan zich bevinden in het nieuwe centrumgebouw, waar ook diverse horecagelegenheden, een fietsverhuur, een vergaderruimte en de wellness faciliteiten zich gaan huisvesten. Restaurant ZINK is de hele dag beschikbaar voor allerlei culinaire verrassingen en van de wellness kunt u onbeperkt gebruik maken om volledig tot rust te komen.

Uw hotelverblijf in het kort:

 
  1. Uitzicht op het water
  2. Luxe kingsize bedden
  3. Luxe regendouche en ligbad
  4. Inclusief belevingsbad
  5. Inclusief spa & wellness aanbod
  6. Inclusief sportfaciliteiten
 
Boek uw luxe resort suite

Een sfeerimpressie van de resort suites