1. Resort aan het water
  2. Luxe hotel suites
  3. Wellnessfaciliteiten

Familiehotel in Zeeland

Gaat u op vakantie met het gezin en zoekt u een familiehotel in Zeeland waar luxe en comfort hoog in het vaandel staan? Dan zijn de luxe hotel suites van Waterrijk Oesterdam zeker wat voor u. Op dit exclusieve resort in Tholen, op het gelijknamige Zeeuwse eiland nabij Bergen op Zoom, bevindt zich ook een hotel met 2- en 4-persoons suites, horecagelegenheden, een belevingsbad en wellnessfaciliteiten

De spiksplinternieuwe hotel suites zijn modern en sfeervol ingericht en bieden een schitterend uitzicht op enerzijds de jachthaven en het Zoommeer, en anderzijds over het resort en de Oosterschelde. Met comfortabele bedden, een zithoek met televisie, een luxe badkamer, gratis Wifi én een overheerlijk ontbijt bent u van alle gemakken voorzien. U kunt als gast uiteraard ook gebruikmaken van de sportgelegenheden, het wellnessaanbod en het belevingsbad van het familiehotel in Nederland.

Hotel met familiekamer en belevingsbad

Wilt u een ontspannen midweek, weekendje weg of vakantie doorbrengen met het gezin, en wilt u verblijven in een hotel met familiekamer en zwembad? Het comfortniveau van Waterrijk Oesterdam zal u dan zeker aangenaam verrassen. Het hotel is een heerlijke plek om na een dagje uit uw batterij weer op te laden.  

Het luxe familiehotel in Nederland van resort Waterrijk Oesterdam, op 15 minuten rijden van Bergen op Zoom, is de ideale uitvalsbasis voor een vakantie of weekendje weg in Zeeland. Natuur, cultuur, (water)sport en ontspanning liggen hier aan uw voeten. Liefhebbers kunnen varen, zeilen, duiken en vissen. Wilt u een dagje eropuit, dan staat u binnen 40 minuten in Antwerpen of Rotterdam. Gezinnen met kinderen bezoeken graag het strand en de zee, en trekken er samen op uit naar klimbossen, kinderboerderijen, kindermusea en evenementen. Na een dag op pad te zijn geweest met het gezin komt u zeker weer helemaal tot rust in ons familiehotel in Zeeland.

Faciliteiten Waterrijk Oesterdam

  • Marina Beachclub met cabanastrand
  • Watersportmogelijkheden
  • Jachthaven Marina Oesterdam
  • Boot- en fietsverhuur
  • Wellnessfaciliteiten
  • Belevingsbad
Ontdek de faciliteiten
 

Hotel suites

Marina Beachclub