Resort Waterrijk Oesterdam
Wellness Oesterdam

Wellness

 • Wellness aan het Zoommeer
 • Direct gelegen aan de jachthaven
 • Ultieme ontspanning

Resort met wellness in Tholen

Geen drukte, de hectiek van alledag, maar rust, ruimte en ontspanning. Daarvoor bent u bij Oesterdam Resort op de juiste plek. Het resort dat over unieke villa’s en luxe hotelsuites beschikt heeft een unieke ligging in Tholen, op het gelijknamige Zeeuwse eiland. Dompel uzelf onder in een oase van rust en kom heerlijk ontspannen in de sauna, het belevingsbad, of stoomcabine. Of leg uzelf volledig in de watten en boek een ontspannende- of sportmassage. Na een dag vol ontspanning en relaxen kunt u in de avond dineren bij onze Marina Beachclub. 

 
 
 

Ontdek al onze mogelijkheden⤵

 
  Belevingspad
  Infrarood sauna en stoomcabine
  Belevingsdouche
  Ontspannende massages
  Relaxruimte met zoutwand
 
 

Uitslapen, genieten en repeat

Wakker worden in een oase van rust aan het water in Zeeland. Klinkt als een droom? Bij Oesterdam Resort kunt u dit werkelijkheid laten worden. Ontdek onze luxe villa's met wellness of ga voor een luxe hotelsuite. Al onze accommodaties beschikken over een sfeervolle en eigentijdse inrichting. Ga op verkenning in Zeeland en ontdek de mooiste plekjes. Bij terugkomst nog even de infrarood sauna of bevelingsbad in? Geen enkel probleem, het is immers tijd om te onstpannen. En morgen kunt u het zo weer over doen, wat een genot.

 

Uw verblijf in het kort:

 • Wellness inclusief voor hotelgasten
 • Luxe villa's met wellness
 • Unieke ligging aan het water
 • Culinair genieten

Wat eerdere gasten ons vroegen:

🧖 Voor wie zijn de wellnessfaciliteiten toegankelijk?

Onze wellness is uitsluitend te betreden door hotelgasten met badkleding en is voor kinderen tot 18 jaar onder begeleiding van ouders dagelijks beschikbaar van 11.00 - 13.00 uur. Buiten deze tijden is het enkel toegankelijk voor volwassenen vanaf 18 jaar. 

💙 Welke wellnessfaciliteiten zijn er aanwezig?

Ontspanning is belangrijk. Bij Oesterdam Resort vind je onder meer een infraroodsauna, belevingsbad, belevingsdouche met exotische oliën en geluiden, relaxruimte met zoutwand, stoomcabine en een heerlijk zwembad om volledig tot rust te komen.