Resort Waterrijk Oesterdam
Wellness Oesterdam

Ontspan, relax en repeat

 • Wellness aan het Zoommeer
 • Prachtig uitzicht over het water
 • Ultieme ontspanning

Resort met wellness in Tholen

Geen drukte, de hectiek van alledag, maar rust, ruimte en ontspanning. Daarvoor bent u bij Waterrijk Oesterdam op de juiste plek. Ons resort biedt unieke villa’s en luxe hotelsuites met een unieke ligging in Tholen, op het gelijknamige Zeeuwse eiland. Dompel uzelf onder in een oase van rust en kom heerlijk ontspannen in de sauna, het belevingsbad of stoomcabine. Of leg uzelf volledig in de watten en boek een ontspannende- of sportmassage. Om uzelf helemaal te trakteren schuift u 's avonds aan voor een heerlijk diner bij onze Marina Beachclub. 

Onze unieke wellness faciliteiten⤵︎

  Belevingsbad
  Infrarood sauna en stoomcabine
  Belevingsdouche
  Ontspannende massages
  Relaxruimte met zoutwand

Uitslapen, genieten en repeat

Wakker worden in een oase van rust aan het water in Zeeland. Klinkt als een droom? Bij Waterrijk Oesterdam kunt u dit werkelijkheid laten worden. Ontdek onze luxe villa's met wellness of ga voor een luxe hotelsuite. Al onze accommodaties beschikken over een sfeervolle en eigentijdse inrichting. Ga op verkenning in Zeeland en ontdek de mooiste plekjes. Bij terugkomst nog even de infrarood sauna of het bevelingsbad in? Geen enkel probleem, het is immers tijd om te ontspannen. En morgen kunt u het zo weer over doen, wat een genot.

Uw verblijf in het kort:

 • Wellness inclusief voor hotelgasten
 • Luxe villa's met wellness
 • Unieke ligging aan het water
 • Culinair genieten

Wat eerdere gasten ons vroegen:

🧖 Voor wie zijn de wellnessfaciliteiten toegankelijk?

Onze wellness is uitsluitend te betreden door hotelgasten met badkleding en is voor kinderen tot 18 jaar onder begeleiding van ouders dagelijks beschikbaar van 11.00 - 13.00 uur. Buiten deze tijden is het enkel toegankelijk voor volwassenen vanaf 18 jaar.  Wanneer u in het hotel verblijft is het gebruik van de wellness inbegrepen.

💙 Welke wellnessfaciliteiten zijn er aanwezig?

Ontspanning is belangrijk. Bij Oesterdam Resort vind je onder meer een infraroodsauna, belevingsbad, belevingsdouche met exotische oliën en geluiden, relaxruimte met zoutwand, stoomcabine en een heerlijk zwembad om volledig tot rust te komen. 

Hier start het genieten⤵︎