Resort Waterrijk Oesterdam
Ons verhaal | Oesterdam Resort

Ons verhaal

Ervaar de luxe van even helemaal niets bij Oesterdam Resort

Ontdek het mooiste plekje van Zeeland, midden in Nationaal Park Oosterschelde en misschien wel van heel Nederland; Tholen. Oesterdam Resort is de ideale bestemming voor uw verblijf in Tholen, prachtig gelegen aan het water. Wij willen u graag kennis laten maken met Tholen en laten zien wat dit eiland en de omgeving u allemaal te bieden heeft. Daarom is ons doel:

"Om u mee te nemen in een onontdekt stukje Zeeland en omgeving." 

Door de jaren heen is Oesterdam uitgegroeid tot een volwaardig resort met prachtige voorzieningen en luxe accommodaties. Op het resort geniet u het jaar rond van de eenvoud van luxe op een unieke locatie. Pure schoonheid verankerd in de natuur. Oesterdam is de ideale bestemming om heerlijk uit te waaien, tot rust te komen en nieuwe energie op te doen. Geniet van het ultieme vakantiegevoel. Ervaar de luxe van alles op één locatie en tegelijkertijd een zee van rust en ruimte. Trek eropuit in de omgeving van Tholen, bewonder de bijzondere flora en fauna van Nationaal Park Oosterschelde en ontdek de vele mogelijkheden op het resort. Strijk neer op het terras van de Marina Beachclub, dé hotspot van Zeeland, of relax op de ligbedden op het aangrenzende cabanastrand. Geniet van de luxe van even helemaal niets. De medewerkers van Oesterdam Resort staan voor iedereen klaar om het ultieme vakantiegevoel te beleven! 

Waarom is Oesterdam Resort de perfecte vakantiebestemming in Zeeland?

 

Unieke ligging aan het water

De prachtige ligging aan het water van het Nationaal Park Oosterschelde maakt ons resort extra bijzonder. Oesterdam Resort is een privé eiland in de Oosterschelde, vlak bij Bergen op Zoom.

 

Waterrijke villa's

Een groot deel van onze villa's is gelegen aan het Zoommeer, waarvan de meesten beschikken over een eigen aanlegsteiger. Vanuit uw villa geniet u van een prachtig waterrijk uitzicht.

De luxe van alles op één locatie

Met de komst van de centrumvoorziening (Marina Beachclub) en daarmee de jachthaven, het restaurant, het hotel, de wellness, eventroom & business rooms en de receptie ontstond een unieke alles in één locatie.

 

Luxe hotel suites

Een verblijf in onze super-de-luxe hotel suites betekent genieten van hoge kwaliteit en veel extra services. De suites bieden plaats aan 2 tot 4 personen, zijn stijlvol ingericht en de meeste hebben uitzicht op het water.

(Privé)wellnessfaciliteiten

Onze villa's zijn te boeken met privé wellnessfaciliteiten, zoals een sauna, bruisbad en Sunshower. Ook ons hotel beschikt over een wellness area waar hotelgasten gratis gebruik mogen maken van de wellnessfaciliteiten.

 

Bijzonder design

De villa's zijn ontworpen door Piet Boon. Door de natuurlijke materialen en bruin-grijze tinten voegen de villa's zich naar de omgeving en worden hierin opgenomen. Buiten wordt naar binnen gebracht en andersom.