1. Herfstvakantie in Tholen, Zeeland
  2. Luxe vakantievilla’s en hotel suites
  3. Resort met trendy Marina Beachclub

Herfstvakantie in Zeeland

Wanneer de eerste weken na de zomervakantie er alweer op zitten, biedt de herfstvakantie hét moment om weer even aan het dagelijkse ritme te ontsnappen. Even een heerlijk weekendje of midweekje weg in de herfstvakantie: dat wil toch iedereen? En waar kunt u uw vakantie nu beter doorbrengen dan aan de schitterende Zeeuwse wateren? Resort Waterrijk Oesterdam is een super de luxe resort met een prachtige ligging in Tholen en aan het Zoommeer.

We verklappen het alvast: Zeeland is prachtig in de herfst! U maakt de mooiste wandelingen of fietstochten door een waterrijk en herfstig landschap om vervolgens ultiem te ontspannen bij de luxe Marina Beachclub op ons resort. De beachclub is de hotspot van Zeeland, waar u altijd terecht kunt voor food en drinks in een luxe sfeer. ‘s Avonds geniet u van alle luxe in uw villa of hotel suite tijdens de herfstvakantie in Zeeland.

 

Uw luxe vakantiehuis of hotel suite in de herfstvakantie

Waar kiest u voor tijdens uw weekend of midweek weg in de herfstvakantie? Een vrijstaande vakantievilla aan het water of juist een super de luxe hotel suite? Waar u ook voor kiest, één ding is zeker: u geniet van een weldaad aan luxe en comfort. Onze villa’s zijn geschikt voor 4 tot 16 personen en zijn werkelijk van alle gemakken voorzien. Tip: kies voor een wellness vakantiehuis in de herfstvakantie. Heerlijk opwarmen in de sauna of jacuzzi na een lange herfstwandeling door het Zeeuwse landschap: dan beleeft u pas écht het ultieme vakantiegevoel. Waar u dit gevoel óók beleeft, is in onze luxe en ruime hotel suites voor 2 tot 4 personen. De suites zijn geïnspireerd door een hoge kwaliteit en extra services. Zo is uw hotelverblijf inclusief gebruik van het belevingsbad en de spa en wellness faciliteiten.

Ga voor ultieme ontspanning tijdens een herfstvakantie in Zeeland bij Resort Waterrijk Oesterdam. Ontdek de prachtige omgeving boordevol water en natuur, warm daarna heerlijk op bij de open haard in de Marina Beachclub of geniet van het herfstzonnetje op het verwarmde terras. En dit alles met een schitterend uitzicht op het Zoommeer!

Uw herfstvakantie bij Oesterdam:

  • Luxe resort aan het water van het Zoommeer
  • Vrijstaande (wellness) villa’s voor 4 tot 16 personen
  • Super de luxe hotel suites voor 2 tot 4 personen
  • Belevingsbad en spa en wellness aanbod in het hotel
  • Hippe Marina Beachclub met verwarmd terras