Resort Waterrijk Oesterdam
Wellness vakantie Nederland

Wellness vakantie Nederland

 
  • Luxe wellness faciliteiten
  • Villa's & hotel suites
  • Aan het water in Zeeland

Wellness vakantie in Nederland

Uzelf even goed verwennen en totaal ontspannen? Daarvoor is een wellness vakantie in Nederland ideaal. Bij Oesterdam Resort, gelegen in Tholen in Zeeland, kunt u hier zelf invulling aan geven. U kunt kiezen voor een hotelovernachting inclusief gebruik van de wellnessfaciliteiten* in het hotel. Perfect voor een weekendje weg. Of boek een luxe villa met privé sauna, bruisbad of Sunshower voor een luxe wellness vakantie in Nederland. De meeste villa's liggen direct aan het water van het Zoommeer en hebben een fantastisch uitzicht. Een wellness vakantie met vriendinnen, uw partner of ander gezelschap, bij Oesterdam Resort wordt u volledig in de watten gelegd.

 

Wellness vakantie in een villa

Onze luxe vakantiehuizen zijn bij uitstek geschikt voor een wellness vakantie in Nederland. De villa's bieden veel ruimte, zowel binnen als buiten. Bovendien geniet u van privé wellness faciliteiten zoals een sauna, bruisbad of Sunshower. Uw villa samengevat:

✦ Voor 4 tot 16 personen
✦ Vrijstaand met ruime tuin én terras
✦ Te boeken met privé wellness
✦ Stijlvolle en luxe inrichting

Wellness vakantie in het hotel

Voor een korte wellness vakantie in Nederland is het hotel bij Oesterdam Resort het ideale verblijf. Niet alleen verblijft u in een stijlvolle suite, u heeft ook onbeperkt toegang tot de wellnessfaciliteiten. Uw hotelovernachting in het kort:

✦ Suites voor 2 of 4 personen
✦ Wellnessfaciliteiten: infrarood sauna, Finse sauna, stoomcabine, relax ruimte, belevingsbad en belevingsdouche
✦ Kingsize boxspringbedden, regendouche en ligbad

Luxe wellness vakantie in Nederland

Een luxe wellness vakantie in Nederland bij Oesterdam Resort bestaat uit meer dan alleen wellness. Zo beschikt ons resort in Nederland ook over een trendy beachclub. Bij onze Marina Beachclub kunt u van 's ochtends tot 's avonds terecht voor een drankje, ontbijt, lunch of diner. De mooiste plek om hier te genieten is op het cabanastrand. Vanaf dit privé strand heeft u een waanzinnig uitzicht over het water. Bovendien is Zeeland de perfecte provincie om activiteiten in de buitenlucht te combineren met wellness. Tijdens uw wellness vakantie in Nederland kunt u overdag fietsen, wandelen of varen en 's avonds heerlijk de ontspanning opzoeken in de sauna of in het bruisbad. Kunt u ook niet wachten?

Wellness vakantie bij Oesterdam Resort:

  • 100% relaxen en genieten
  • Verblijf inclusief wellnessfaciliteiten
  • Unieke locatie in Zeeland