• Villa's aan het water
  • Aan de Oosterschelde
  • Luxe vakantiepark

Vakantie aan het water in Nederland

Viert u graag vakantie aan het water in Nederland? Pak dan de auto in en rijd naar Zeeland. In Zeeland is vakantie en water onlosmakelijk met elkaar verbonden. Bij Oesterdam Resort viert u vakantie bij ons vakantiepark bij Roosendaal aan het water van de Oosterschelde. Vanuit onze luxe vakantievilla's of een van de ruime hotel suites heeft u een schitterend uitzicht op het water. Maakt u graag boottochtjes of heeft u misschien een eigen boot? Dan moet u zeker bij Oesterdam Resort verblijven. Vanuit een vakantiehuis met aanlegsteiger worden boottochtjes, met uw eigen of een gehuurde boot, heel eenvoudig. Dagelijks eropuit met de boot tijdens een vakantie aan het water in Zeeland, hoe fijn is dat!

 

Vind uw verblijf voor een vakantie aan het water ⬇️

 

Vakantie aan het water in een villa

Verwen uzelf met een verblijf in een van onze villa's tijdens uw vakantie aan het water. Naar wens kunt u met een gezelschap tot 16 personen terecht in een villa. Naast dat u kunt kiezen voor een villa met aanlegsteiger biedt Oesterdam ook villa's met wellness. Een luxe vakantiehuis met sauna en bruisbad, dat wordt totaal ontspannen! Om uw vakantie aan het water compleet te maken hebben de meeste villa's een riante tuin direct gelegen aan het water. 

 
Boek een villa

Vakantie aan het water in een suite

Een luxe hotel suite is zeer geschikt voor een romantisch verblijf met z'n tweeën. Maar ook met uw gezin kunt u verblijven in een speciale hotel suite voor families met extra afgesloten slaapkamer. Tijdens uw vakantie aan het water in ons hotel heeft u onbeperkt toegang tot de wellness faciliteiten. De stijlvolle inrichting van de suites, met onder andere heerlijke boxspringbedden, een regendouche en ligbad, maken uw verblijf zeer aangenaam.

 
Boek een hotel suite

Wateractiviteiten tijdens uw vakantie aan het water in Zeeland

Een vakantie aan het water is uiteraard niet compleet zonder wateractiviteiten. Vanzelfsprekend is het mogelijk om een boottocht te maken, u kunt bij ons een kano huren, of een SUPtocht maken. Maar wij vertellen u ook graag over andere wateractiviteiten in Zeeland. Maak van uw vakantie aan het water een unieke ervaring!

1. Nationaal Park Oosterschelde is het grootste nationale park van Nederland en bestaat voor het grootste deel uit water. Dit water is voorzien van een ongekende biodiversiteit waardoor het een uitstekende duiklocatie is. Onder water kunt u onder andere kennis maken met zeehonden, bruinvissen of sepia's, een bijzondere inktvissoort. 

2. Maak een Wierenwandeling! Een wat? Wieren zijn grote algen die groeien in zout water en deze worden steeds populairder ter vervanging van vlees en vis. Tijdens de Wierenwandeling leer je alles over de verschillende wieren en mag je verschillende soorten ook oogsten en proeven!

3. Altijd al een keer willen leren surfen? Het kan in Zeeland! Aan de Noordzee, maar ook bij het Grevelingenmeer zijn goede surfspots te vinden. Wilt u het liever eerst even afkijken? Dan vermaakt u zich ook zeker met een middagje de ervaren sufers gade te slaan!

Boek een vakantie aan het water