Resort Waterrijk Oesterdam
Twee nachten in luxe verblijven

Twee nachten in luxe verblijven

  • Zeer luxe resort in Zeeland
  • Oesterdam Cava bij aankomst
  • Villa 2+2 personen of Villa 6 personen

Unieke mogelijkheid om twee nachten te verblijven

Wilt u graag genieten van de luxe van een villa, maar wilt u liever korter dan een week verblijven? Oesterdam Resort heeft een eenmalige unieke mogelijkheid om een villa voor twee nachten te boeken. Dit geweldige aanbod geldt uitsluitend voor de types Villa Oesterdam 2+2 en Villa Oesterdam 6 in de periode vanaf 11 juli tot en met 4 september 2023. Reserveer jouw villa snel, er is namelijk een beperkt aanbod. Mogen wij u laten proeven van ons mooie resort? Er staat bij aankomst een fles Oesterdam Cava voor u klaar! 

Let op: Deze unieke mogelijkheid is helaas niet via de website te boeken. Voor reserveringen en beschikbaarheid graag telefonisch of per mail contact opnemen.

Ontdek de villa's voor twee nachten ⤵

Villa Oesterdam | 2+2 personen

 

Verblijf twee nachten in een luxe en knusse villa. De grote glazen voorpui geeft een mooie lichtinval en zorgt voor een ruimtelijk gevoel. De villa heeft twee slaapkamers, waarvan één op de begane grond en beide zijn voorzien van twee éénpersoonsbedden. Op de begane grond bevindt zich de badkamer met apart toilet. Verder is er een parkeerplaats bestemd voor één auto. De villa biedt plaats aan 2 tot 4 personen

Villa Oesterdam | 6 personen

 

Verblijf twee nachten in een luxe en ruime villa. De villa beschikt over een open woonruimte met uitgebreide keuken. De villa heeft drie slaapkamers met twee éénpersoonsbedden, waarvan één op de begane grond. Ook zijn er twee badkamers, waarvan één op de begane grond. Verder beschikt de villa over parkeermogelijkheid voor twee auto’s. De villa biedt plaats aan 2 tot 6 personen.

 

Sfeerimpresse van Oesterdam Resort ⤵

 

Romantisch overnachten in een luxe villa

Deze unieke mogelijkheid om voor twee nachten een huisje te boeken is perfect als je even romantisch wil overnachten met jouw geliefde. Op ons luxe vakantiepark direct aan het water kunnen jullie lekker ontspannen en genieten van een onbezorgde vakantie. 

Tijdens uw verblijf kunt u ook gebruik maken van de geweldige faciliteiten die Oesterdam Resort te bieden heeft. Laat u bij de Marina Beachclub verrassen door een romantisch 3-, 4-, of 5-gangen diner. Voor een overheerlijk ontbijt of uitgebreide lunch kunt u ook terecht bij de Marina Beachclub waar met passie uw gerecht wordt klaargemaakt. Verder kunt u samen genieten van een cocktail op ons heerlijke cabanastrand waar u de sfeer van een zomerse vakantie bestemming proeft. 

 
2151 beoordelingen
8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.

📍Waar vind ik een luxe vakantiepark waar ik twee nachten kan verblijven?

Een luxe vakantiepark vindt u in Zeeland, gelegen aan de Oosterschelde. Door de unieke aanbieding kunt u bij ons twee nachten in een luxe villa verblijven. De luxe villa's zijn gelegen aan het water waardoor u een prachtig uitzicht heeft en helemaal tot rust kunt komen. 

🧖 Welk luxe vakantiehuisje in Zeeland beschikt over wellness faciliteiten?

Als u tijdens een weekendje weg, midweek of langere vakantie optimaal wilt ontspannen, kunt u een vakantiehuis met sauna boeken. Naast een sauna beschikken de huizen ook nog eens over een prachtig uitzicht over het water.