1. Vakantiehuizen in de natuur
  2. Aan het water van het Zoommeer
  3. Midden in Nationaal Park Oosterschelde

Natuurhuisje in Zeeland

Een huisje in de natuur in het prachtige Zeeland is dé plek om even te ontsnappen aan het drukke en hectische dagelijkse leven. Het biedt de mogelijkheid om helemaal tot rust te komen en te ontspannen te midden van de Zeeuwse natuur. Een natuurhuisje in Zeeland is het ideale startpunt om de stranden, polders, bossen en duinen in de omgeving van top tot teen te ontdekken. Zeeland is de plek waar het land het water ontmoet en waar u, met wat geluk, zeehonden en bruinvissen kunt spotten! Ontdek de veelzijdige Zeeuwse natuur vanuit een natuurhuis bij Resort Waterrijk Oesterdam. Natuur is één van de sleutelwoorden bij ons luxe resort in Tholen. Het resort ligt aan het water van het Zoommeer, omringd door Nationaal Park Oosterschelde, waardoor u altijd geniet van veel rust en ruimte midden in de natuur. 

Vind uw perfecte natuurhuis
 

Huisje in de natuur bij Resort Waterrijk Oesterdam

Binnen wordt buiten en buiten wordt binnen tijdens uw verblijf in een natuurhuisje in Zeeland. Resort Waterrijk Oesterdam kent een levendige uitstraling met tegelijkertijd een natuurlijke cadans. De luxe watervilla’s worden door hun natuurlijke materialen en bruin-grijze tinten opgenomen in de natuur. Uw huisje in de natuur op ons resort is geschikt voor 4 t/m maar liefst 16 personen en is daarmee een ideale plek om te genieten van heel veel rust met uw vrienden, uw gezin of de hele familie. Onze natuurhuizen beschikken allemaal over een heerlijke tuin en een ruim terras met veranda, waardoor u altijd het buitengevoel kunt beleven. In enkele vakantiehuizen kunt u zelfs tot in de late uurtjes genieten van de natuur bij de warme buitenhaard onder het genot van een goed glas wijn. 

Onze natuurhuizen:

 
  1. Geschikt voor 4 t/m 16 personen
  2. Luxe en modern ingericht
  3. Wellness faciliteiten mogelijk
  4. Gratis WiFi
  5. Parkeergelegenheid
 

Ontdek het resort en de Zeeuwse omgeving

Een huisje in de natuur huren bij ons resort betekent verblijven te midden van Nationaal Park Oosterschelde. Het natuurgebied kent een unieke flora en fauna, die absoluut de moeite waard zijn om te ontdekken. Spot de zeehonden en/of bruinvissen of verken de schitterende onderwaterwereld van Zeeland. Maak uw hoofd helemaal leeg met een mooie wandeling of fietstocht door het Zeeuwse polderlandschap en kom ‘s avonds tot rust in uw vakantiehuis in de natuur op ons resort. Huur een fiets of een boot op ons park en verken de omgeving op het land of vanaf het water. Bovendien is ons resort dé hotspot van Zeeland met een trendy restaurant, inclusief cabanastrand, buitenterras en luxe take away!

Een natuurhuisje in Zeeland voor 4 personen vindt u bij Resort Waterrijk Oesterdam. Verblijf in luxe en moderne villa’s aan het water van het Zoommeer te midden van Nationaal Park Oosterschelde. U komt gegarandeerd ontspannen en uitgerust terug van uw welverdiende vakantie.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid