Resort Waterrijk Oesterdam
Natuurhuisje Zeeland

Natuurhuisje Zeeland

  • Vakantiehuizen in de natuur
  • Aan het water van het Zoommeer
  • Midden in Nationaal Park Oosterschelde

Natuurhuisje in Zeeland

Een huisje in de natuur in het prachtige Zeeland is dé plek om even te ontsnappen aan het drukke en hectische dagelijkse leven. Het biedt de mogelijkheid om helemaal tot rust te komen en te ontspannen te midden van de Zeeuwse natuur. Een natuurhuisje in Zeeland is het ideale startpunt om de stranden, polders, bossen en duinen in de omgeving van top tot teen te ontdekken. Zeeland is de plek waar het land het water ontmoet en waar u, met wat geluk, zeehonden en bruinvissen kunt spotten! Ontdek de veelzijdige Zeeuwse natuur vanuit een natuurhuis bij Resort Waterrijk Oesterdam. Natuur is één van de sleutelwoorden bij ons luxe resort in Tholen. Het resort ligt aan het water van het Zoommeer, omringd door Nationaal Park Oosterschelde, waardoor u altijd geniet van veel rust en ruimte midden in de natuur. 

 

Huisje in de natuur bij Resort Waterrijk Oesterdam

Binnen wordt buiten en buiten wordt binnen tijdens uw verblijf in een natuurhuisje in Zeeland. Resort Waterrijk Oesterdam kent een levendige uitstraling met tegelijkertijd een natuurlijke cadans. De luxe watervilla’s worden door hun natuurlijke materialen en bruin-grijze tinten opgenomen in de natuur. Uw huisje in de natuur op ons resort is geschikt voor 4 t/m maar liefst 16 personen en is daarmee een ideale plek om te genieten van heel veel rust met uw vrienden of gezin. Geniet samen in een heerlijke tuin met een ruim terras, waardoor u altijd het buitengevoel kunt beleven. In enkele vakantiehuizen kunt u zelfs tot in de late uurtjes genieten van de natuur bij de warme buitenhaard onder het genot van een goed glas wijn. 

Onze natuurhuizen:

 
  • Geschikt voor 4 t/m 16 personen
  • Luxe en modern ingericht
  • Wellness faciliteiten mogelijk
  • Gratis WiFi
  • Parkeergelegenheid
 

Ontdek het resort en de Zeeuwse omgeving

Een huisje in de natuur huren bij ons resort betekent verblijven te midden van Nationaal Park Oosterschelde. Het natuurgebied kent een unieke flora en fauna, die absoluut de moeite waard zijn om te ontdekken. Spot de zeehonden en/of bruinvissen of verken de schitterende onderwaterwereld van Zeeland. Maak uw hoofd helemaal leeg met een mooie wandeling of fietstocht door het Zeeuwse polderlandschap of kies voor een potje golf op de diverse golfbanen in den omgeving. ‘s Avonds komt u tot rust in uw vakantiehuis in de natuur op ons resort. Huur een fiets of een boot op ons park en verken de omgeving op het land of vanaf het water. Bovendien is ons resort dé hotspot van Zeeland met een trendy restaurant, inclusief cabanastrand, buitenterras en luxe take away!

Een natuurhuisje in Zeeland voor 4 personen vindt u bij Resort Waterrijk Oesterdam. Verblijf in luxe en moderne villa’s aan het water van het Zoommeer te midden van Nationaal Park Oosterschelde. U komt gegarandeerd ontspannen en uitgerust terug van uw welverdiende vakantie.

 

📍 Waar kan ik een leuk natuurhuisje in Zeeland huren?

Bij Resort Waterrijk Oesterdam, een vakantiepark in Tholen, kunt u een natuurhuisje in Zeeland huren met plek voor 4 tot 16 personen. Het resort ligt aan het water van het Zoommeer, waardoor u geniet van een waterrijk uitzicht. De villa's worden door hun natuurlijke materialen en bruin-grijze tinten opgenomen in de natuur. Ontdek het aanbod van ons resort en vind uw ideale vakantiehuis in de natuur.

📅 Waar kan ik last minute een natuurhuisje in Zeeland boeken?

Ook als u op het laatste moment besluit om op vakantie te gaan kunt u bij ons terecht. Zowel kleine als grote groepen kunnen last minute een natuurhuisje in Zeeland boeken. Profiteer van last minute korting op uw verblijf en geniet van de pure Zeeuwse rust.

🌊 Op welk vakantiepark kan ik een natuurhuisje aan het water boeken?

Ons resort ligt aan het water van het Zoomeer en midden in Nationaal Park Oosterschelde. Hierdoor liggen de meeste vakantiehuizen aan het water. Geniet van een adembenemend uitzicht op het water vanuit uw natuurhuisje in Zeeland. De luxe villa's zijn geschikt voor maximaal 16 personen. Bekijk het uitgebreide aanbod!