Resort Waterrijk Oesterdam
Cabanastrand met strandbedden

Cabanastrand met strandbedden

  • Strand aan het Zoommeer
  • Zoetwater
  • Ultiem relaxen
  • Cabana's en ligbedden verhuur

Resort met strand in Tholen

Ervaar dé sfeer van een zomerse vakantiebestemming dicht bij huis, op ons heerlijke cabanastrand. Waan u écht even op Ibiza wanneer u geniet op de fijne strandbedden. Op zoek naar een luxe resort in Zeeland met strand? Oesterdam Resort is omringd door water en is gelegen aan het zoommeer. Het cabanastrand is direct gelegen aan de Marina Beachclub die beschikt over een trendy restaurant. Geniet van een onbezorgd verblijf met vrienden of familie. 

 

Relaxen met prachtig uitzicht

Ervaar de sfeer van een zomerse vakantiebestemming dichtbij huis, op het cabanastrand. Op zo'n fijne overdekte twee persoons cabana houd je het gerust een hele dag uit. Het cabanastrand is direct gelegen aan de Marina Beachclub dus alles is lekker dichtbij!

Resortstranden

Oesterdam Resort beschikt over twee resortstranden. Het cabanastrand bevindt zich bij de Marina Beachclub midden op het resort. Hier mogen gasten plaatsnemen op een eigen handdoek, op de ligbedden en cabana’s (te reserveren via de receptie). Aan de noordzijde van het resort bevindt zich een tweede strandje met speeltoestellen voor de kinderen. Hier kunt u vrij plaatsnemen.

Ligbedden & Cabana's

Wie een dagje wil relaxen op het cabanastrand huurt twee ligbedden met parasol voor €30 of een twee persoons cabana voor €40 bij de receptie. Maak zelf online een reservering, vraag aan de balie naar de mogelijkheden en beschikbaarheid, of bel +31 (0) 166 604 697

Buitenbar

Bij zomerse temperaturen openen wij onze buitenbar. Hier kunt u terecht voor een verfrissend drankje die u mee kunt nemen naar het cabanastrand.

Een dagje op bezoek?

Verblijft u niet op ons resort, maar wilt u toch genieten van de faciliteiten op ons resort? Een dagje op zo'n heerlijk strandbed bijvoorbeeld in comninatie met een 3, 4 of 5-gangen diner. Informeer dan bij de receptie naar de mogelijkheden en beschikbaarheid. +31 0166 604 697

Ontdek de Marina Beachclub

Wilt u dé hotspot van Zeeland bezoeken? Boek uw verblijf in een luxe vakantievilla of hotel suite en ontdek het Ibiza van Nederland in een luxe en stijlvolle ambiance. Laat u verwennen bij de Marina Beachclub met een heerlijke maaltijd of drink een drankje op het cabanastrand. In ons trendy restaurant vindt u ieder seizoen passende gerechten waar u volop van kunt genieten. Ook kunt u relaxen in de binnen- en buiten loungebar.

  • Trendy à la carte restaurant voor ontbijt, lunch en diner
  • Wellness faciliteiten en massage mogelijkheden
  • Luxe overnachtingen in villa's of hotel suites
  • Outdoor activiteiten op de outback
  • Verhuur van fiets(en), boot of kano

Uw tafel reserveren?

Reserveer hier een tafel om zeker te zijn van een plekje in het restaurant.

Sfeerimpressie van Oesterdam Resort

 

⛱ Waar huur ik een cabana of ligbedden in Zeeland?

In Tholen, bij Oesterdam Resort, kunt u een cabana of ligbedden huren aan het strand in Zeeland.

👙 Waar vind ik een strand in Zeeland met ligbedden of cabana's?

Oesterdam Resort in Tholen beschikt over een cabanastrand met fijne tweepersoons cabana's of ligbedden. 

🍸 Waar vind ik een strand met beachclub in zeeland?

Het cabanastrand in direct gelegen aan de Marina Beachclub van Oesterdam Resort Zeeland. Alles is dus lekker dichtbij! De Marina Beachclub beschikt over een trendy à la carte restaurant waar u terecht kunt voor ontbijt, lunch, diner of borrel.