Resort Waterrijk Oesterdam
Zomer in Zeeland

Zwoele zomer in Zeeland

Een zwoele zomer in Zeeland

Als er één provincie is in Nederland waar u een heerlijke zomer kunt beleven dan is het wel Zeeland. Zoals de naam al doet vermoeden bestaat Zeeland voor een groot gedeelte uit water, maar liefst 40%. Alle meren en rivieren samen met de zee zorgen voor de perfecte locatie om te recreëren. Met de voeten in het zand op een van de vele stranden, u laten meevoeren door de wind op de fiets of met een surfplank de golfen bedwingen. De mogelijkheden voor een zomer in Zeeland zijn eindeloos. Wij vertellen u graag over activiteiten in de zomer waar u misschien niet zo snel aan denkt. Laat u inspireren voor een zomer in Zeeland om nooit te vergeten.

 

Verken de eilanden van het Veerse Meer

Eilandhoppen, het kan ook gewoon in Nederland! Het Veerse Meer, met een lengte van ongeveer 22 km, herbergt 17 eilanden. Bij de meeste is het mogelijk om aan te meren en zodoende het eiland(je) te verkennen. Meer zeker aan bij de Haringvreter of de Goudplaat, hier kunt u wilde herten of Konikpaarden spotten.
 

De 'Big Five' van Zeeland

Wist u dat Zeeland een eigen 'Big Five' heeft? Ga op zoek naar bruinvissen in de Oosterschelde of spot flamingo's bij het Grevelingenmeer. Zeehonden leven op veel verschillende plekken en ook damherten en reeën komen veelvuldig voor. Tot slot komen er sinds een aantal jaren ook zeearenden voor in Zeeland, een spectaculair gezicht!
 

Zeeland vanuit de lucht

Hoe mooi Zeeland écht is ervaart u het beste vanuit de lucht. Heeft u altijd al eens een ballonvaart willen maken? Dan is dit hét moment. Geniet van het wijdse uitzicht, de stilte en van de ervaring op zich. Een andere manier om de lucht in te gaan is met een zweefvliegtuig. Net even anders, maar net zo adembenemend!
 

Fietstocht met behulp van de Zeeuwse pontjes

In de zomer doorkruisen diverse pontjes de provincie. Hoe leuk is het om met behulp van deze veerdiensten een fietstocht uit te stippelen? De pontjes zorgen voor een aangename onderbreking en geven u het ultieme vakantiegevoel. Handig om te gebruiken hiervoor is 'De gids van de Zeeuwse pontjes'.

Oesterdam Resort: dé locatie voor een zomer in Zeeland

Ons luxe resort in Tholen ligt aan het water van de Oosterschelde, want verblijven aan het water is een must in Zeeland! De moderne villa's zijn zeer luxe en een groot deel ligt direct aan het water met eigen aanlegsteiger. Ideaal om die eilanden in het Veerse Meer te ontdekken. Bent u op zoek naar wat extra luxe? Dan is een villa met privé wellness uw ideale verblijf. Een sauna doet uw spieren goed na een lange fietstocht. Wilt u een weekendje weg in de zomer in Zeeland? Boek dan een luxe hotel suite, voor 2 of 4 personen. Deze ruime en luxe suites zijn de ideale uitvalsbasis voor een weekend lang genieten. 

Behalve uw accommodatie is onze Marina Beachclub dé plek om 100% te genieten bij Oesterdam Resort. Op het terras heeft u een schitterend uitzicht over het water, terwijl u nipt aan een lekker biertje, glas wijn of tropische cocktail. Aangrenzend ligt ons cabanastrand, waar u zich op Ibiza waant terwijl u geniet van de zonsondergang. Beter dan dit gaat het niet worden tijdens de zomer in Zeeland.