+31 (0) 166 604 697 receptie@oesterdam.nl 
Resort Waterrijk Oesterdam
  1. Luxe resort aan het water
  2. Watervilla's en hotel suites
  3. Trendy Marina Beachclub mét cabanastrand

Resort in Tholen - Zeeland

Rijk aan water, natuur, luxe én plezier!

 
 
 
 

Een unieke vakantie in pure Zeeuwse rust en ruimte!

Aan open water, midden in Nationaal Park Oosterschelde, biedt Resort Waterrijk Oesterdam in alle opzichten bijzondere watervilla’s aan. Ruime woningen waarvan de meesten beschikken over een eigen aanlegsteiger. Binnen wordt buiten en buiten wordt binnen. Pure schoonheid verankerd in de natuur. De Piet Boon woningen binnen het plan dragen duidelijk dezelfde signatuur, maar bieden onderling volop diversiteit. Hierdoor krijgt het resort als geheel een levendige uitstraling en een natuurlijke cadans. Naast de watervilla's heeft u ook de mogelijkheid te verblijven in de gloednieuwe en luxe hotel suites.

In verband met bouwwerkzaamheden zijn er een aantal woningen waar enige (geluids)overlast zou kunnen ontstaan of die belemmerd zicht hebben vanuit de woning en wij adviseren u om dit te checken voor u uw boeking bevestigt.

 

De Oesterdam

Waterrijk Oesterdam heeft een unieke ligging in Zeeland, een prachtige omgeving en een bijzondere geschiedenis. Nieuwsgierig naar het verhaal achter Waterrijk Oesterdam?
Lees snel verder

Waterrijk Oesterdam en Piet Boon

Niet alleen de ligging van Waterrijk Oesterdam is bijzonder, ook onze accommodaties zijn uniek. Ontwerper Piet Boon ontwierp voor ons resort markante watervilla's, uitgevoerd in 3 types.
Bekijk de watervilla's zelf

Inspireer uw werknemers

Of u nu een vergaderruimte zoekt, een locatie voor een bedrijfsfeest of zelfs een volledig verzorgd bedrijfsuitje, Waterrijk Oesterdam biedt u volop mogelijkheden voor zakelijke arrangementen.
Klik voor meer informatie
Eindeloos genieten van mooi Zeeland
Eindeloos genieten van mooi Zeeland

Eindeloos genieten van mooi Zeeland

In de omgeving van Waterrijk Oesterdam vindt u een prachtige natuur, waar de sporen van de strijd tegen het water nog goed te zien zijn. Benieuwd naar de schitterende omgeving in Zeeland?
Ontdek de omgeving

Altijd van alle gemakken voorzien

Op Waterrijk Oesterdam vindt u veel faciliteiten die uw verblijf compleet maken. Dankzij de unieke ligging aan de Oosterschelde heeft u hier veel watersportmogelijkheden.
Bekijk de faciliteiten
 
Afstanden kaart