Resort Waterrijk Oesterdam
Vakantie oud en nieuw Zeeland

Oud en nieuw

  • Resort aan het water
  • Vrijstaande villa's en luxe hotel suites
  • Marina Beachclub

Vakantie met oud en nieuw in Zeeland

Het jaar op een onvergetelijke manier afsluiten? Dat doet u bij Oesterdam Resort in het waterrijke Zeeland. Verblijf in een luxe vakantiehuis met oud en nieuw en ervaar een oase aan rust, ruimte en privacy. Onze villa's zijn vrijstaand en de meesten bieden een adembenemend uitzicht op het Zoommeer. En wist u dat onze wellness villa's over een bruisbad en sauna beschikken? Heerlijk tijdens de vaak koude jaarwisseling. Natuurlijk kunt u ook terecht in ons hotel tijdens oud en nieuw. De suites zijn uitermate luxe en stijlvol ingericht. Proost samen met uw partner, gezin, familie of vrienden op een veelbelovend nieuwjaar! 🥂

Boek een huisje of hotel suite tijdens oud en nieuw ↓

Een vakantiehuis of hotel suite tijdens oud en nieuw?

De keuze is aan u! Wij verwelkomen u graag voor een onvergetelijke vakantie tijdens oud en nieuw. Het jaar romantisch afsluiten met uw partner? Dan zijn onze hotel suites voor 2 tot 4 personen perfect. Het kingsize boxspringbed, de regendouche, het ligbad én het wellnesscentrum maken uw verblijf compleet. Wilt u liever een huisje huren met oud en nieuw? Maak dan uw keuze uit onze vrijstaande en ruime villa's voor 2 tot 16 personen: ideaal voor een jaarwisseling met uw gezin, familie of vrienden. 

Marina Beachclub: dé hotspot van Zeeland

Waar proost u nu beter op het nieuwe jaar dan in onze trendy beachclubThe place to be voor een uitgebreide borrel, maar ook voor een exclusief 3-, 4- of 5-gangen diner, lunch, ontbijt, high tea, high beer of high wine. Een echte aanrader tijdens uw vakantie met oud en nieuw in Zeeland.

✔️ Laagste prijs via deze website
✔️ Veilig en eenvoudig online boeken
✔️ Geen onverwachte kosten