Resort Waterrijk Oesterdam
Vakantie met tieners

Vakantie met tieners

  • Ruime villa's aan het water
  • Beachclub met cabanastrand
  • Veel watersportmogelijkheden

Vakantie met tieners in Zeeland

Een vakantie met tieners boeken in Nederland kan soms lastig zijn, u wilt natuurlijk wel dat uw pubers zich vermaken. Oesterdam Resort is een ideale bestemming wanneer u met tieners op vakantie gaat. Wij bieden luxe vrijstaande villa's aan geschikt voor 4 tot 16 personen. Daarnaast hoeven jullie je geen moment te vervelen, de kinderen kunnen suppen over het water terwijl u geniet van een drankje bij onze Marina Beach Club. Wilt u samen een spannende uitdaging aangaan? Reserveer dan onze escape room en werk samen om zo snel mogelijk tot de oplossing te komen! Kortom, voor een ontspannen vakantie met pubers bent u bij Oesterdam Resort aan het juiste adres!

 
 
 

Vakantie met pubers bij Oesterdam

Oesterdam Resort biedt vakantiehuizen aan geschikt voor 4 tot 16 personen, hierdoor beschikt u altijd over voldoende ruimte tijdens uw vakantie met pubers in Nederland. Een aantal villa's hebben een schitterende en directe ligging aan het Zoommeer waardoor u zo het water op kunt! Daarnaast bieden wij ook enkele villa's met wellnessfaciliteiten aan zoals een sauna en/of sunshower. Daarnaast hebben de villa's allen een eigen tuin met terras. Door de ruime villa's met knusse woonkamers heeft u zowel de mogelijkheid 's avonds een filmpje te kijken als een gezelschapspel te spelen, wel zo fijn tijdens uw vakantie met tieners! Daarnaast biedt het resort unieke faciliteiten aan geschikt voor een vakantie met pubers zoals een heerlijk cabanastrand, een hippe beachclub, paintball, archerytag en natuurlijk bootverhuur!

 

De leukste faciliteiten:

  • Paintball & Archerytag
  • Escape room
  • RIB experience
  • Suppen
  • Cabanastrand
  • Beachclub
 

Wat te doen tijdens een vakantie met tieners

Tijdens een vakantie met tieners in Nederland hoeft u zich geen moment te vervelen bij Oesterdam Resort in Zeeland dankzij de vele faciliteiten en de prachtige omgeving. Huur kano's of een bootje op het park en verken het Zoommeer. Bergen op Zoom is een leuke kleine stad op slechts 7 kilometer van het resort, de stad biedt veel cultuur en leuke boetiekjes. Tijdens een vakantie met pubers is een dagje Antwerpen ook altijd een goed idee, deze bruisende stad telt talloze winkelketens en is dan ook perfect wanneer jullie een dagje willen shoppen. Maar Antwerpen onderscheidt zich natuurlijk écht door de vele diamantwinkeltjes in de diamantwijk waar kopers over de hele wereld samen komen om edelmetalen- en stenen te verhandelen.

 
 
 
8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.