Resort Waterrijk Oesterdam
Golfbanen Oesterdam Resort

Golfvakantie in Nederland

 • Zeer luxe resort in Zeeland
 • Diverse golfbanen binnen 40 min te bereiken
 • Vrijstaande villa's en hotel suites

Rust, ontspanning en luxe tijdens uw golfvakantie 

Wanneer u tijdens een golfvakantie ook op zoek bent naar rust, ontspanning en luxe bent u bij Oesterdam Resort aan het juiste adres. Bij Oesterdam Resort, een exclusief vakantiepark in Tholen, kunt u vrijstaande villa’s huren waarvan sommigen zelfs beschikken over privé wellness faciliteiten. Verder kunt u ook verblijven in onze gloednieuwe, stijlvol ingerichte en ruime hotelsuites. In de omgeving zijn diverse golfbanen gelegen, waarvan twee binnen 25 minuten te bereiken zijn vanaf ons resort. Dit maakt Oesterdam Resort de ideale uitvalsbasis is voor een golfvakantie in Nederland

 

Golfbanen in de omgeving van ZEeland

In de omgeving van Oesterdam Resort zijn verschillende golfbanen gevestigd. Golfcentrum Reymerswael en Golfclub Wouwse Plantage zijn binnen 25 minuten te bereiken vanaf ons resort. Beide golfbanen liggen in een bosrijke en natuurlijke omgeving. Binnen 40 minuten zijn nog drie prachtige golfbanen te bereiken: Goese Golf (38 km), Grevelingenhout/Bruinisse (34 km) en De Stok/Roosendaal (34 km). Verder kunnen hier binnen een uur rijden nog vele banen aan toegevoegd worden. Het ruime aanbod aan golfbanen maakt ons resort een gewilde plek om te verblijven voor een golfvakantie in Nederland. Wanneer mogen we u verwelkomen bij Oesterdam Resort?

 
 
 
  Golfcentrum Reymerswael

  Grensweg 21
  4411 ST Rilland Bath

  Golfclub Wouwse Plantage

  Zoomvlietweg 66
  4624 RP Bergen op Zoom

Onze hotelsuites:

➤ Geschikt voor 2 tot 4 personen

➤ Stijlvol ingerichte en ruime suites

➤ Regendouche en ligbad

➤ Gebruik van het belevingsbad, sauna's en stoomcabine

➤ Luxe kingsize boxspringbedden

Onze villa's: 

➤ Geschikt voor 4 tot 16 personen

➤ Zeer modern en luxe ingerichte villa's

➤ Ook met privé wellness te boeken

➤ Unieke ligging aan het Zoommeer

➤ Jachthaven vlak bij uw villa 

Faciliteiten na een (mid)dagje golfen in Zeeland

Na een (mid)dagje golfen in Zeeland kunt u op ons park genieten van de geweldige parkfaciliteiten. Ga heerlijk het water van het Zoommeer op, schuif aan voor een culinair diner bij Restaurant Marina Beachclub of ontspan op het cabanastrand. Bekijk alle faciliteiten hier  ↓

 

⛳️ Waar vind ik een vakantiepark voor een golfvakantie?

Oesterdam Resort is een luxe vakantiepark in Zeeland waar u kunt verblijven als u op golfvakantie in Nederland wil. Binnen 25 minuten rijden zijn twee prachtige golfbanen te bereiken en binnen een uur rijden is het aanbod nog veel groter. Vanaf ons resort is dus genoeg keuze uit prachtige golfbanen in Zeeland! 

📆 Op welk vakantiepark boek ik een last minute golfvakantie?

Voor een last minute golfvakantie kunt u bij Oesterdam Resort terecht. Na een potje golfen op een van de nabij gelegen golfbanen is het tijd voor ontspanning. Optimaal ontspannen doet u in een vakantiehuis met sauna en jacuzzi. Zo kunt u uzelf weer helemaal opladen voor de volgende golfsessie!