Resort Waterrijk Oesterdam
Hotelarrangement Zeeland

Hotelarrangement Zeeland

  • Luxe hotel suites in Zeeland
  • Hotelarrangementen met leuke extra's
  • Incl. gebruik van wellnessfaciliteiten

Hotelarrangement in Zeeland

Leg uzelf volledig in de watten bij Oesterdam Resort en geniet van een luxe verblijf in ons hotel aan zee. Met een ligging aan het Zoommeer geniet u van een geweldig uitzicht op het water. En om uw verblijf nóg specialer te maken bieden wij leuke extra's. Wat dacht u van een hotelarrangement inclusief diner, een wellness hotelarrangement of een luxe hotelarrangement? U kunt een hotelarrangement in Zeeland bij Oesterdam Resort boeken met z'n tweetjes of met het gezin. De luxe hotel suites bieden namelijk plek aan 2 tot 4 personen. Bent u ook benieuwd welke hotelarrangementen we aanbieden? Ontdek het hieronder!

Onze hotelarrangementen

Culinair de Luxe - Suite

Geniet een culinaire verrassing en ontbijt de volgende dag! Laat in de opmerkingen de gewenste dag & tijdstip achter.

Meerdaags hotelarrangement

Op zoek naar een hotelarrangement in Zeeland? Regelmatig biedt Oesterdam Resort interessante hotelspecials aan. Verblijft u bijvoorbeeld meerdere nachten in ons luxe design hotel? Dan kunt u een 7-daags hotelarrangement in Zeeland boeken. Ontvang korting op uw hotelverblijf in een super-de-luxe hotel suite. Daarbij profiteert u bij andere arrangementen van leuke extra's zoals bijvoorbeeld een fles champagne bij aankomst, late check-out, ontbijt, of uitgebreid diner. Komt u met uw partner? Dan is een romantisch hotelarrangement of een wellness hotelarrangement wel iets voor u. Gaat u ertussenuit met uw gezin? Denk dan aan ons culinair hotelarrangement. Met welk gezelschap u ook komt, er is voor ieder een passend hotelarrangement in Zeeland te vinden. Kijk voor het actuele aanbod aan arrangementen bij onze specials

Profiteer van leuke extra's

Voorbeelden van mogelijke extra's in onze arrangementen:

✨ Fles champagne bij aankomst
✨ Glaasje Prosecco bij aankomst
✨ Late check-out
✨ Uitgebreid ontbijt
✨ Luxe 4-gangen diner
✨ Restaurant voucher

Uw luxe hotelarrangement in Zeeland met overnachting

Tijdens uw weekendje, midweek of weekje weg kunt u bij ons overnachten in een hotel suite met plek voor 2 tot 4 personen. Besluit u op het laatste moment om er toch nog tussenuit te gaan? Ook dan zit u hier op de juiste plek, want u kunt bij ons een last minute hotelarrangement boeken. De 2-persoons suites beschikken over een fijne boxspringbed, een regendouche en een ligbad, een apart toilet en een minibar. De 4-persoons suites beschikken daarnaast nog over een extra afgesloten slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Uiteraard geniet u van een waterrijk uitzicht over de Oosterschelde vanaf uw hotelkamer. Geniet van een weldaad aan luxe en ontspanning bij Oesterdam Resort!