Resort Waterrijk Oesterdam
Oesterdam Resort

Duurzaam

  • Warmtepomp
  • Energie besparend
  • Milieuvriendelijk

Duurzaam resort Tholen

Oesterdam Resort is gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving (Nationaal Park Oosterschelde) en is zodanig ontwikkelt dat het de natuur respecteert en onderhoudt. Op het resort zijn duurzame technologiën en oplossingen verwerkt. Kies voor een milieuvriendelijk verblijf en geniet van de prachtige natuur.

Duurzame oplossingen op het gehele resort

De villa’s in het nieuw ontwikkelde gebied aan de zuidzijde van het resort hebben geen gasaansluiting. Deze villa’s zijn voorzien van een warmtepomp. Het resort beschikt over een eigen waterzuiveringsinstallatie. Deze zorgt ervoor dat het vuilwater gezuiverd wordt en terug het Zoommeer in kan stromen. Ook het centrumgebouw is volledig gasloos. Iedere suite is voorzien van een eigen warmtepomp.

Moderniteit, luxe en eco gaan perfect samen

Zo bieden de suites alle luxe en comfort die u van een 5 sterrenhotel kunt verwachten: o.a. gratis wifi, een tv, minibar, ligbad, regendouche en vloerverwarming. Daarnaast is een hotelverblijf inclusief het gebruik van heerlijke wellness faciliteiten. De suites beschikken over een klimaatbeheersingssysteem. Het automatische ventilatiesysteem zorgt voor een gezonder leefklimaat en optimale luchtvochtigheid. Om verspilling van water tegen te gaan zijn de suites uitgerust met een eigen boiler, aangesloten op de warmtepomp.

Biologisch

Oesterdam resort is ook duurzaam in onderhoud. Wij werken met biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen en natuurlijke bestrijdingsmiddelen.

Een met de natuur

De 145 villa’s zijn met duurzame materialen gebouwd. De houten gevelbekleding zal met de jaren zeer mooi vergrijzen en ook het zink op de daken laat zich mooi bewerken door de invloeden van de natuur. Zo zullen de villa’s zich steeds meer aanpassen aan de omgeving.

Optimale groenbeleving

Om van de natuur te kunnen genieten zijn voertuigen op het resort beperkt toegestaan. Per villa is een maximum aantal voertuigen toegestaan. Overige/extra voertuigen worden geparkeerd op de centrale parkeerplaats. Op het parkeerterrein zijn laadpalen voor elektrische voertuigen aanwezig.