Resort Waterrijk Oesterdam
Oesterdam Resort

Duiken in Nederland

  • Onderwaterwereld van Zeeland
  • Meer dan 100 duiklocaties
  • Flora, fauna en duikwrakken

De onderwaterwereld ontdekken tijdens het Duiken in Nederland

Voor een duikvakantie in Nederland bent u bij Oesterdam Resort aan het juiste adres! Ons villapark is gelegen in Zeeland en is omringd met water. Wist u dat Zeeland over meer dan 100 duiklocaties beschikt? Er is zoveel moois te zien onder water! Tijdens uw duikvakantie in Nederland overnacht u bij Oesterdam Resort in een luxe villa, geschikt voor maximaal 16 personen, of in een ruime hotel suite, geschikt voor maximaal 4 personen. Aan luxe en comfort zal het u in ieder geval niet ontbreken; na een middag duiken in Nederland zullen wij u volledig in de watten leggen in ons resort. Geniet van privé wellness faciliteiten bij uw villa of maak als hotelgast gebruik van de wellness area. Daarna kunt u ontspannen bij ons restaurant Marina Beachclub. Wanneer komt u duiken in Nederland?

Uw verblijf tijdens een duikvakantie in Nederland

Onze villa's zijn geschikt voor 2 tot maar liefst 16 personen en de meeste hebben een schitterende ligging aan het Zoommeer. U beschikt over een ruime living, luxe keuken, mooie badkamer en slaapkamers met heerlijke boxspringbedden. Ook kunt u na een dag duiken in Nederland genieten van het zonnetje op uw privé terras met riante tuin. Op zoek naar nog iets meer luxe en comfort? Kies dan voor een villa met privé sauna, bruisbad en/of Sunshower.

Liever in een hotel suite verblijven? Onze suites zijn stijlvol en ruim ingericht en bieden een prachtig uitzicht op het water. De 2-persoons suites bieden een kingsize boxspringbed voor een heerlijke nachtrust, een regendouche en ligbad voor ultieme ontspanning, een apart toilet en een minibar. De 4-persoons suites beschikken over dezelfde faciliteiten, maar bieden een slaapkamer met super de luxe kingsize boxspringbed en een afgesloten slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Ook kunt u ultiem ontspannen in het wellness center met het belevingsbad, sauna's en stoomcabine. 

Waar kan ik het beste duiken?

Zeeland telt meer dan 100 duiklocaties en kent een kleurrijk en afwisselend onderwaterlandschap. Met name Nationaal Park de Oosterschelde en het Grevelingenmeer zijn geliefde duikplekken. Spot u de zeepaardjes, sepia's of andere bijzondere vissen? Wanneer u wilt duiken in Nederland in de Oosterschelde kunt u de sepia, een inktvis bewonderen. In het voorjaar komen ze richting de Oosterschelde om hun eieren te leggen; een indrukwekkend spektakel om onder water te bekijken! Het Grevelingenmeer is het grootste zoutwatermeer van West-Europa en heeft het helderste water van alle meren in Nederland. Een ideale plek dus om te duiken! Naast de bijzondere flora en fauna kunt u tijdens uw duikvakantie in Nederland ook diverse duikwrakken bewonderen in de Zeeuwse wateren. Duik bijvoorbeeld naar het 60 meter lange schip Le Serpent, gelegen op 23 meter diepte. Kortom, er is genoeg te ontdekken wanneer u komt duiken in Nederland bij de Zeeuwse wateren. En na een bijzondere dag in het water kunt u heerlijk ontspannen bij Oesterdam Resort! Wanneer mogen wij u verwelkomen?

Duikplekken in Zeeland

  • Nationaal Park Oosterschelde; Stavenisse en Sint Annaland
  • Nationaal Park Oosterschelde; duikwrak 'Galjoen zonder Poen'
  • Grevelingenmeer; Scharendijke en Den Osse
  • Grevelingenmeer; duikwrak 'Schip Le Serpent'

Hier vindt u Oesterdam Resort ⤵