1. 7 Dagen per week ontbijtservice
  2. Diverse menukeuzes
  3. Sushi op vrij- en zaterdagen

Luxe resort in Zeeland met take out mogelijkheden

Wie opzoek is naar een luxe resort in Nederland om er even tussenuit te gaan vindt dat bij Oesterdam. Oesterdam is een luxe resort dat over unieke villa’s en luxe hotelsuites beschikt. Met een ligging in Tholen, op het gelijknamige Zeeuwse eiland, is het de ideale plek om helemaal tot rust te komen. Dankzij een schitterend uitzicht op het water, de omliggende natuur geniet u van een ontspannen en onbezorgde vakantie. Een weekend, midweek of lange vakantie doorbrengen op een resort in Zeeland met take out mogelijkheden is altijd een uitstekend idee. Zolang ons restaurant nog gesloten blijft voor een bezoek bieden we u graag de mogelijkheid om onze heerlijke gerechten af te halen. 

 

Ontbijt en diner mogelijkheden | Gehele maand maart

Klik op onderstaande button voor de menu's, prijzen en afhaalprocedure

take out mogelijkheden
 

Bestelinformatie

Onderstaande ontbijt en diner mogelijkheden voegt u eenvoudig toe aan uw reservering via uw 'mijn omgeving'.
Of bestel via receptie@oesterdam.nl of telefonisch via +31 (0)166 604 697. Geef uw bestelling tijdig door (min. 1 dag vooraf).  

Verblijft u niet op ons resort maar wilt u toch genieten van de specialiteiten van Oesterdam? 

Ook dat is mogelijk! U vindt hier het bestelformulier.

 

 

Ontbijt box - 7 dagen per week mogelijk

Dagelijks stellen wij een heerlijk verse ontbijtbox voor u samen. Af te halen in het restaurant tussen 08.00 en 10.00 uur. U dient de ontbijt box 1 dag van te voren te bestellen.

Sushi box - Vrijdag | zaterdag

Op vrijdag en zaterdag kunt u genieten van een rijkgevulde sushibox. Af te halen in het restaurant tussen 17.00 en 18.00 u. De sushibox dient u 1 dag van te voren te bestellen.

Dinner to go - Zondag t/m donderdag

Van zondag tot en met donderdag kunt u kiezen uit drie verschillende heerlijke gerechten. Af te halen in het restaurant op het voor u gewenste tijdstip. U kunt kiezen uit de volgende afhaalmomenten: 17.00 u. | 17.30 u. | 18.00 u. | 18.30 u. | 19.00 u Geef uw bestelling tijdig door (min. 1 dag vooraf).

Heerlijk tafelen - Vrijdag & zaterdag | Hotel only

Op vrijdag en zaterdag kunt u als hotelgast genieten van een smaakvol 3-gangen diner. U kunt kiezen uit de volgende bezorgmomenten: vanaf 18.00 u. | 18.30 u. | 19.00 u Geef uw bestelling tijdig door (min. 1 dag vooraf).