Watersport

Waterrijk Oesterdam is gelegen op een unieke locatie aan het water van de Oosterschelde, vlakbij het Grevelingenmeer en het Veerse Meer, en is daarmee de ideale vakantiebestemming voor watersportliefhebbers. Uiteraard is het mogelijk om uw eigen boot mee te nemen en te genieten van de Zeeuwse wateren. Naast een goede trailerhelling is er ruimte om uw boot aan de steiger te leggen of te stallen in één van onze loodsen. Voor eventuele technische reparaties kunt u ook terecht.

Culinaire RIB-tocht

Wanneer u niet beschikt over een eigen boot kunt u op het resort een boot huren of meedoen aan één van onze activiteiten en excursies. Wat dacht u van een culinaire vaartocht naar Yerseke? Tijdens deze tocht vaart u in een RIB, een samensmelting tussen een conventionele boot en een rubberen boot, over het water van de Oosterschelde naar het vissersdorp Yerseke. Hier maakt u kennis met de oestercultuur, die een centrale rol speelt in het dorp. U krijgt een rondleiding over de oesterputten, leert meer over de geschiedenis van het dorp en u sluit af met een proeverij van Zeeuwse delicatessen, zoals mosselen en oesters. Na de proeverij heeft u nog de optie om de zandbanken in de Oosterschelde op te zoeken, waar vaak zeehonden liggen te rusten. Hierna vaart u weer terug naar Waterrijk Oesterdam.

Bent u een echte speciaalbier- of wijnliefhebber? Dan kunt u voor een vaartocht naar Zierikzee kiezen. Tijdens deze tocht bieden wij een historische stadswandeling aan, waarna u kunt genieten van een high beer (met heerlijke Zeeuwse speciaalbiertjes) of high wine. Voor meer informatie over alle activiteiten kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer +31 (0)166 604 697 of u kunt een e-mail sturen aan receptie@oesterdam.nl .

  • Binnen- en buitenstalling
  • Jachthaven
  • Excursies
  • Trailerhelling
  • Boot huren
  • Culinaire RIB-tocht
 
Watersport
 
Watersport
 
Watersport
 

Meer Actief