1613 beoordelingen
 1. 10

  Het is een prachtig verblijf. Heel mooie ligging en alles is netjes verzorgd. Ook het eten was heerlijk.

  September 2019 -  verbleef in Suite Deluxe | 4 personen

 2. 10

  Wij waren met 12 personen. De villa was netjes, er was ruimte genoeg, goede badkamers, fijne tuin erbij. Er ontbraken wat glazen, maar na 1 telefoontje naar de receptie werden die aan de deur van ons huis afgeleverd, de broodjesservice kwam op zaterdag én zondag met verse broodjes. Met de boot vanaf de Oesterdam naar Bergen op Zoom geweest, fietsen gehuurd aan de receptie en naar Tholen gefietst, vooraf afgesproken met de plaatselijke tennisvereniging in Tholen dat we daar mochten tennissen. Het weer was ook nog eens fantastisch. Kortom: een topweekend!

  September 2019 -  verbleef in Villa Oesterdam | 12 personen

 3. 8,8

  Luxe, mooie ligging, enorme tuin.

  September 2019 -  verbleef in Villa Oesterdam Comfort | 6 personen

 4. 7,8

  Geen recensie achtergelaten

  September 2019 -  verbleef in Villa Oesterdam | 2+2 personen

 5. 9,6

  hier heerlijk een dag/nacht verbleven met mijn dochter. Wij wisten niet dat het hotel nog maar en paar dagen open was. Ze hadden i.i.g. geen opstart problemen, want we hebben er niets van gemerkt. al het personeel was uiterst vriendelijk. de wellnes was super en het eten was ook heel goed. ook bij het ontbijt ontbrak het ons aan niets. En dan de entourage en de kamer in een woord: prachtig! alles klopte en we hebben heerlijk geslapen op de bedden zelfs ik met mijn rugproblemen. Deze goede recensie zijn ze meer dan waard. Ga vooral zo door!

  September 2019 -  verbleef in Suite Deluxe | 2 personen

 6. 10

  Geen recensie achtergelaten

  September 2019 -  verbleef in Suite Deluxe | 2 personen

 7. 9,6

  Geen recensie achtergelaten

  September 2019 -  verbleef in Villa Oesterdam | 10 personen

 8. 9,2

  Wij zaten in huisje 61 om ons 25 jarig huwelijk te vieren met ons gezin en wij hebben het heel goed naar ons zin gehad! Het weer was opperbest en de vele zitjes aan het water , het openhaardje , ja alles maakte het voor ons onvergetelijk! Het eten in het restaurant was echt heel goed, compliment aan de kok! Kan het resort zeker aanbevelen!

  September 2019 -  verbleef in Villa Oesterdam Comfort | 8 personen

 9. 9,2

  Wir waren schon mal in dieser Anlage. Es ist dort einfach sehr schön. Uns gefällt die Ruhe, der Blick aufs Wasser und vieles mehr. Auch das man direkt am Haus parken kann, ist uns sehr wichtig. Besonders freundlich und hilfsbereit war der Mitarbeiter im Yachthafen. Er hat uns wirklich sehr geholfen, mit seiner freundlichen und kompetenten Art.

  September 2019 -  verbleef in Villa Oesterdam | 6 personen

 10. 7,8

  De locatie en de vakantievilla's. Zeer mooi.

  September 2019 -  verbleef in Villa Oesterdam | 12 personen